Nyíregyháziak! Szerintetek is a Zrínyiben vannak a legelkényesztetebb, legbeképzeltebb sznob éjjeli pillangók és sznob fiúcskák?
én is oda járok, és szintén kellemeset csalódtam.
de gondolj bele: ilyen lányok és fiúk mindenhol vannak, nem..? :D
persze vannak normalisok,de kevesebb mint pl vasvari v kolcsey,p*csak is vannak ott is,de enyhebbek...
hat mar nem azert,de a meno csajok,azok a muk itt,az elkenyesztetett iphone4s louis vuittonos kis r*bik,akik agyonvannak szolizva es festve esetleg muszempilla,muhaj,es kib*szottul draga meg r*bis ruhakban jarnak,persze szulok v maffiozok v vmi nagy kutyak ;) es ok a valakik,persze agy nuku es a smink( meg a 20centis magassarkuk nelkul semmik ;)(sot meg a nagy reszuk azzal sem egy was is das)
am meg augusztus vegen varosban mentem,latok olyan az elozo sorokban leirt lanyocskakat olyan 14-15ev korulieket,mondom tuti zigesek lesznek,erre evnyiton nem is csalodtam ;)
meg persze dugnak mindenkivel,k*rvalkodnak,apuci fizet,hat nekem ez r*hadtul undorito...aztan benyomjak oket vmi bufeszakra egy egyetemre,lesz diplomajuk(jobb esetben) aztan meg lesznek diplomas munkanelkuli hulye kielt p*csak;) normalis embereknek nem ez a meno,meg a fiucskak is,szteroidozva,szolizva,haj belove,markas ruhak,motor es hu de nagy alfahimek:) kozben meg tukorbe kene nezni...nem ilyen eretlen p*csoknel kezdodik a ferfi :)
Előző vagyok.
Igazad van kérdező!
Az ilyeneknek csak a szájuk nagy, meg apu-anyu pénztárcája! Ha már nem tetszik magukon valami, akkor születésnapi ajándékként átplasztikáztatják, mellé meg jogsi meg egy vadonatúj kocsit kérnek. Mert miért is ne kérhetnének, hisz apuéknak van pénzük, és milyen menő lenne, stb.. Ezeknek az embereknek semmi értékrendjük nincs! Bulikból bulikba járnak, és ha megkérdeznék tőlük miért jöttek a Zrínyibe, akkor az lenne a válaszuk, hogy a bulik miatt.
Nem csoda az, hogy a Zrínyiben terjedt el a legelsőként és legnagyobb számban a drog használata.
Ahogy írtad, még ha el is végeznek egy büfészakot, de nem találnak munkát, akkor megint ott van apu-anyu: Első lehetőség beteszik a gyereket valahova dolgozni (saját cég, ismerős), vagy élősködni fog a szülőkön, vagy a 3. ami nem tudom mi, már ha van.
Annyira még nem ismertem meg a diákközösséget a suliban, de ennyi már 1 hét alatt lejött. Igazán remélem, hogy kifogom bírni ezeket az embereket, és az az 5 év hamar eltelik, de ha mégsem nem áll meg a világ. Velük ellentétben, nekem vannak konkrét céljaim, amiért idejöttem.
Az mondjuk tényleg igaz, hogy ilyen sznob emberkék még a Kölcseyben és a Krúdyban is vannak, csak míg ott a normálisak vannak többségben, ez itt fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!