Írjatok sznob dolgokat! Mi az amiről úgy gondoljátok, hogy sznobéknál divatos?
Álomesküvő. Külföldi menyasszonyi ruha,elegáns étterem,szoknyaszékekkel,esetleg a falon azonos drapériával.
A vendégeknek "köszönő" ajándék. A menü különleges, de a tányéron nagyítóval kell keresni az ételt.
Volt szerencsém egy ilyen lakodalomhoz.
A pár egy év után elvált.
Hát nekem van egy iszonyatosan sznob barátnőm,
amikor beszélgetünk valakiről, aki hasonló szakmában dolgozik (művészeti), akkor szinte mindig el kezdi kritizálni az illetőt ("nem értem, mit esznek rajta", "bólvi munka").
aztán egyszer sajnos el kellett küldenem melegebb éghajlatra, mert azt mondta egy eladott munkámra, amin hónapokig dolgoztam, hogy "gagyi". Ez valami kompenzáció náluk.
Gyakran foglalkoznak olyan dolgokkal, amivel az igazi elit, például golf (gyakran csak egy golflabda van a zsbükben, vagy otthon áll az ajtó előtt két ütő, hogy mindenki lássa), borkostólás (ez is kimerül a vörös és fehér megkülönböztetésében, setleg még megtanulnak pár jól hangzó szót, pl: déli lejtő, vaskos, ...), stb.
De ezeket nagyon komoly képpel adják persze elő. :D
Legmenőbb teniszszerkóban, a legújabb teniszütővel villognak a teniszpályán ha még a labdát sem tudják eltalálni.
Ugyanez a többi sportnál is igaz. Gyakran látok rendszeres "pályatakarítókat" a legelegánsabb síöltözetben a legújabb léccel, csap éppen síelni nem tudnak, de ők szentül hiszik, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!