Szerintetek érdemes elhívni a barátomat felszínes, sznob társaságba a szalagavatómra?
Mondd meg neki, hogy van "dresscode", öltöny-nyakkendő a fiúknak. Egyébként szívesen elvinnéd.
Nyugi, a legtöbb srácnak kell egy öltönynek lennie a szekrényben, hátha kell... Biztos neki is van, csak még nem láttad rajta. :DDD
Nálunk szóbeli vizsga volt minden év végén, és ott is kötelező volt, elsőtől. Ha már érettségizett, akkor mérget vehetsz rá, hogy neki is ott csüng a szekrényben.
Egyébként szerintem attól, hogy szegény, nem egy tirpák bunkó, ő is tisztában van vele, hogy kell felöltözni. Nem fog leégetni azzal, hogy pólóban és farmerban odaállít.
Szerintem is inkább téged zavarna, hogy ott lenne, mert a gazdagok előtt szégyelled a szegény barátod.
Inkább el se hívod, hogy utána téged ne cikizzenek?!
Hát ti se lesztek együtt sokáig.
Én megértem a kérdezőt, senki nem róhatja fel neki, hogy ekkora áldozatot vállaljon a barátja miatt. Ő nem a vőlegénye, nem a férje, akiért megéri minden csúfolódás.
Ő lenne az, akit a hátralévő csaknem fél évben cikiznének, ezt én sem vállalnám. Nem akarnám rosszul érezni magam, ismerve magamat, amilyen érzékeny vagyok az ilyesmire, még a tanulás sem menne, nem tudnék koncentrálni a felkészülésre, ha nap, mint nap ezzel kéne szembesülnöm a suliban, hogy vihognak rajtam.
Jelen volt végül is a szalagavatón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!