El akarom hozni a szalagavatómra a barátnőmet, de a családom miatt nem tehetem, mit tegyek?
Lányt szeretek, 2 éve ismerem és 1 éve vagyunk "úgy". Családomból anyu csak sejti és ezért mindent elkövet, hogy elszakítson tőle. Nekem azt kell mondanom, hogy csak barátok vagyunk, de nem akarja, hogy bármilyen formában vele legyek, sőt, már a családom többi tagja is ellenzi, mert hogy "te értelmes vagy és szép, ne legyél leszbikus". Megőrülök ettől az egésztől, 16 évesen ez még nem volt akkora dolog, de most már nehezebben tudom titkolni. Tudják, hogy ő szeret engem és ezért azt akarják, hogy ne barátkozzam vele (mintha csak barátságról lenne szó). Ha nem hívom el a szalagavatómra, akkor rosszul fog neki esni, de ha meg elhívom, akkor anyám elkezd balhézni. Hozzá akarok költözni suli után, de az meg a másik, amivel majd meg kell birkóznom. Mit tegyek? Azt ne írjátok, hogy felejtsem el.
17/L
Beszéljétek meg együtt a barátnőddel, mondd el neki, mi a helyzet, hogy állnak hozzá a szüleid. Bár biztos tudja, szerintem, de jobb tisztázni. És hátha ki tudtok sütni valamit közösen. Lehetetlen nem létezik!
Szüleidet - ugyan nem tudom, mennyire szélsőségesek - próbálhatod puhítani azzal, hogy felajánlod nekik, hogy csak egyetlen-egyszer legalább tapasztalják meg, milyen a lány, hogy viselkedik, stb. Ronda kifejezéssel élve, "próbálják ki, milyen vele egy légtérben lenni". Hátha hajlanak rá. (Amúgy veled egyidős vagy sem? Nekem pl. szüleim, ha csak egy évvel is idősebb a barátnőm, azt állítják, biztos "megfertőzött", mert rafinált és "öreg". :/)
Én biztos elvittem volna a barátnőmet szalagavatóra, mint sima barátnőt, havert, érdeklődőt. Mint ahogy másnak is elment egy-két barátja.
18/L "szinténzenész"
családdal nem jó ilyenkor balhézni, csak az lenne hogy húzza mindenki a száját és senki se érzi jól magát, ti sem. később nyilván hozzá kell költözni, és lassan megnyugodnak a kedélyek. vagy nem.
egyébként tetszik az a logika hogy értelmes és szép, tehát nem leszbikus, bár én azt vettem észre hogy pont az értelmes és szép csajok játszanak a "rossz" csapatban. :)
Talán hívd el egy fiú barátodat is, és a szüleidnek úgy adod elő, hogy félreértsék. Evvel nem okozol senkinek se fájdalmat, de hazudsz a szüleidnek és az nem jó. A másik ötletem nekem is az, mint az elsőnek, hogy a szalagavató utáni buliféleségre hívod el.
Vagy az egyik legnehezebb, hogy beszélsz a szüleiddel. Elvégre 17 éves vagy és valószínűleg vagy olyan érett, hogy tudod mit csinálsz és mit akarsz és ezt nem tudja senki sem befolyásolni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!