Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyíregyháziak! Szerintetek is...

Nyíregyháziak! Szerintetek is a Zrínyiben vannak a legelkényesztetebb, legbeképzeltebb sznob éjjeli pillangók és sznob fiúcskák?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 23:31
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Ja és rohadt sok van az ilyen emberekből akiket leírtam.

Negyedik most írtam az érettségijeimet,és nagyon jók lettek,mondjuk még van hátra emelt,de attól sem tartok :) +végig kitűnő vagy jeles voltam a gimis évek alatt.Megjegyezném pluszba,hogy szinte az összes tanárom értelmesnek titulált.Szóval biztos nagyon butuska lehetek,főleg,hogy nem is ismersz :(

Egyébként meg a tanárjaim nagy részét szeretem,a maradékot meg nem csipázom,de tanárilag jók.

Mielőtt elítélnél tanuld meg értelmezni a mondatokat,nem azt írtam,hogy mindenki ribizli vagy sznob,amúgy meg nem ártana,hogy személyesen ismerj,látatlanba mondani dolgokat elég nagy merészséget igényel.

Ja és aki írta nekem azt az üzit,megjegyezném,hogy rohadtul nincs egy olyan ember sem a Zrínyi végzős évfolyamán akinek 3 nyelvvizsgája lenne :D Ballagáson az ilyet kiemelnék,hogy milyen nagy szám :D

2013. máj. 8. 18:45
 22/43 jmd válasza:
Ez már az én időmben is így volt...Bár én nem oda jártam de láttam amit láttam.Le kell sza*ni az olyanokat.Anyu-apu pénzén élősködni a legegyszerűbb dolog, közben meg emberileg nulla mind.Aki meg nem olyan az ne akarjon beállni a sorba, elég selejt van már ígyis...
2013. máj. 9. 20:57
 23/43 A kérdező kommentje:

Így igaz!Aki meg nem töltötte ott mind a 4-5évét az úgysem tudja,hogy milyen a közösség!

Nem egy krúdys ismerősöm mondta,hogy ők nem bírták volna a Zrínyit a sok p*csa miatt :)

2013. máj. 10. 11:02
 24/43 jmd válasza:
Én csak szakközép és szakiskolába jártam, nevezetesen az Inczédy-be.Felmerülhetne a kérdés, milyen jogon osztom én a gyenge iskolámmal az elitgimi tanulóit! :D Nos, aki a tudásával emelkedik ki az előtt kalapot emelek. Tény, hogy az Inczédy inkább híres a sok tuskó parasztról, mint a kiemelkedő tanulóiról, de én mégsem érzem magam kevesebbnek mint azok akikről a kérdés szól... Persze engem sose pénzeltek a szüleim, megkerestem magamnak azt a kis aprópénzt amiből pl. fejleszteni tudtam a bringám :D Az alapvető probléma szerintem az a szakadék ami rétegek között van, ez pedig az eddigi rendszerek hibája, de nem politizálni akarok, csak amíg ez ilyen addig nem is lep meg, hogy ezek az alakok sem változnak, még ha megtehetnék akkor sem. A kivételeknek viszont tisztelet! :)
2013. máj. 10. 11:28
 25/43 A kérdező kommentje:

Nagyon egyetértek veled!:)

Egyébként meg az értelmesség nem függ össze a sulival,jó lehet a Bencs kivétel:D Sok elit suliba benyomják a gazdagabb szülők gyermekeiket,hogy azért mégse legyen már senkiházi,onnan bejut általában valami büfészakra és cső,apuciéknak elég a diploma.Azok az emberek akiknek nem volt meg mindenük gyermekkorukban,illetve fiatalon,tehát motivációjuk volt,azok általában sokkal többre viszik az életben(sulitól függetlenül).Ezek az emberek sokkal jobban meg is becsülik a dolgokat.Az a baj ezekkel az emberkékkel tényleg,hogyha a szüleik szigorúak lennének,meg feltételekhez kötnének dolgokat,akkor ők is "megjavulnának" és lenne céljuk. Egyébként meg bármelyik elitsulis megirigyelhetné azt a gondolkodásmódot,amit te itt kifejtettél:-)

2013. máj. 13. 03:31
 26/43 jmd válasza:
Köszi, kedves tőled! :) Abban pedig én is egyetértek veled, hogy a szülő is bőven hibás.Csak ha majd egyszer leveszi a kezét a gyerekről, megnézném mire jut saját erőből.Rengeteg diplomás nem kap munkát,de ha kap is nagy nehezen vajon ott is ekkora lesz az arc? :D
2013. máj. 13. 21:56
 27/43 anonim válasza:

Szerintem elég gáz dolog a saját iskoládat szidni.. Tanárok szempontjából a legjobb választás volt számomra, most érettségizem és minden jól alakul. "Hülye elkényeztetett p.csák" pedig mindenhol vannak. Nekem sok barátom van a suliból, és egyiket sem sorolnám ebbe a kategóriába.

Az ilyen emberek felszólalásai miatt vannak rossz véleménnyel a Zrínyiről ,és hiszik azt, hogy alacsony az oktatás színvonala. Hidd el, én hamarabb rúgnám ki az olyanokat, akik egy internetes kérdés-felelet oldalon szidják a sulit, mint egy hisztis libát.

2013. máj. 21. 19:05
 28/43 jmd válasza:
27-es: Szerintem itt pont nem a suli, a tanárok vagy a tanítás színvonala lett szidva...Az emberek saját "döntés" alapján válnak olyanokká, amilyenek...
2013. máj. 22. 12:13
 29/43 A kérdező kommentje:
Elég gáz tőled 27-es,hogy nem tudod értelmezni,amit írtam érettségiző létedre...Nekem is vannak barátaim és egyik sem sznob,viszont azokból jó sok van... és a többit azt hiszem leírtam és kifejtettem ;) olvass vissza
2013. máj. 30. 16:41
 30/43 anonim válasza:
75%
A kérdező csak a szövegértelmezéssel van kiakadva. Ha feltesz egy kérdést, amiben egy gimi ócsárol (mert semmi pozitívumot nem írt a Zrinyiről), akkor ne háborogjon, hogy van aki megvédi. Én ismerek a Zrinyiből 3 nyelvvizsgást (2 közép egy felső), 2 lányt is 12. nyelvi előkészítőst. Mindkettő szerény, jó tanuló. Persze, hogy van mindenféle tanuló mindenhol. Egy iskolát sem kívánok minősíteni, csak ezt a nagyon "okos" kérdezőt. Lehet, hogy van nyelvvizsgád, még az is lehet, hogy kitűmő vagy, de attól még nem vagy intelligens. Ahhoz hozzátartozik a jómodor is. Bugyborékol a szád, úgy háborogsz, mert nem tetszik neked, ha valaki nem ért veled egyet. Máskor csak annyit kérdezz, hogy mi a véleményetek a Zrinyiről, és ha szidják, akkor majd jól alszol. Ha nem bírod elviselni a kritikát, akkor meg ne irogass. Nem ismerlek, de nem is vagyok kíváncsi egy ilyen felfuvalkodott személyre.
2013. jún. 14. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!