Nyíregyháziak! Szerintetek is a Zrínyiben vannak a legelkényesztetebb, legbeképzeltebb sznob éjjeli pillangók és sznob fiúcskák?
Ja és rohadt sok van az ilyen emberekből akiket leírtam.
Negyedik most írtam az érettségijeimet,és nagyon jók lettek,mondjuk még van hátra emelt,de attól sem tartok :) +végig kitűnő vagy jeles voltam a gimis évek alatt.Megjegyezném pluszba,hogy szinte az összes tanárom értelmesnek titulált.Szóval biztos nagyon butuska lehetek,főleg,hogy nem is ismersz :(
Egyébként meg a tanárjaim nagy részét szeretem,a maradékot meg nem csipázom,de tanárilag jók.
Mielőtt elítélnél tanuld meg értelmezni a mondatokat,nem azt írtam,hogy mindenki ribizli vagy sznob,amúgy meg nem ártana,hogy személyesen ismerj,látatlanba mondani dolgokat elég nagy merészséget igényel.
Ja és aki írta nekem azt az üzit,megjegyezném,hogy rohadtul nincs egy olyan ember sem a Zrínyi végzős évfolyamán akinek 3 nyelvvizsgája lenne :D Ballagáson az ilyet kiemelnék,hogy milyen nagy szám :D
Így igaz!Aki meg nem töltötte ott mind a 4-5évét az úgysem tudja,hogy milyen a közösség!
Nem egy krúdys ismerősöm mondta,hogy ők nem bírták volna a Zrínyit a sok p*csa miatt :)
Nagyon egyetértek veled!:)
Egyébként meg az értelmesség nem függ össze a sulival,jó lehet a Bencs kivétel:D Sok elit suliba benyomják a gazdagabb szülők gyermekeiket,hogy azért mégse legyen már senkiházi,onnan bejut általában valami büfészakra és cső,apuciéknak elég a diploma.Azok az emberek akiknek nem volt meg mindenük gyermekkorukban,illetve fiatalon,tehát motivációjuk volt,azok általában sokkal többre viszik az életben(sulitól függetlenül).Ezek az emberek sokkal jobban meg is becsülik a dolgokat.Az a baj ezekkel az emberkékkel tényleg,hogyha a szüleik szigorúak lennének,meg feltételekhez kötnének dolgokat,akkor ők is "megjavulnának" és lenne céljuk. Egyébként meg bármelyik elitsulis megirigyelhetné azt a gondolkodásmódot,amit te itt kifejtettél:-)
Szerintem elég gáz dolog a saját iskoládat szidni.. Tanárok szempontjából a legjobb választás volt számomra, most érettségizem és minden jól alakul. "Hülye elkényeztetett p.csák" pedig mindenhol vannak. Nekem sok barátom van a suliból, és egyiket sem sorolnám ebbe a kategóriába.
Az ilyen emberek felszólalásai miatt vannak rossz véleménnyel a Zrínyiről ,és hiszik azt, hogy alacsony az oktatás színvonala. Hidd el, én hamarabb rúgnám ki az olyanokat, akik egy internetes kérdés-felelet oldalon szidják a sulit, mint egy hisztis libát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!