Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek is elegetek van?

Nektek is elegetek van?

Figyelt kérdés
mindig ha ki ír az ember egy kérdés és van benne hiba helyesírási akkor jönnek a nagy okos emberek és írják hogy tanulj meg írni meg hogy nem tudsz írni már kommenteket sem szabad írni a facebookon az ilyen vicces képekhez mert egy kis hiba és véged

2012. aug. 2. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

"Mi ennél kicsit többet végeztünk."

Gratulálok, de valaki meg kevesebbet végzett.

2012. aug. 2. 17:21
 42/60 anonim ***** válasza:
54%

"Itt mindenki csak a saját igazát hajtogatja képtelenek emberek belátni,hogy lehet máshogy is gondolkodni,egy adott dologgal kapcsolatban és ,hogy van akinek fontos valami, van akinek meg nem,ez csak egy kis példája ennek amit itt művelnek."

Itt az összes kommentelőnek fontos, ha jól olvastam. A vita nem ezen megy. :)

2012. aug. 2. 17:23
 43/60 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok kilenc éves. én is jól tanulok majd de amúgy volt egy régi ilyen oldalam. és ott feltettem egy kérdést amiben egyetlen egy hiba volt és úgy le ugattak érte én meg csúnyán írtam vissza és már le is vágott az oldal. és most ezt használom és amikor ez történt normális voltam meg minden
2012. aug. 2. 21:49
 44/60 anonim ***** válasza:
Drága, mindegy, hogy hány éves vagy, ha nem fogadod meg a jó szándékú tanácsokat. Mivel ez nem chat rengeteg időd van, hogy igényesen írj le egy vagy több mondatot. Figyeld meg, ha írsz vesszőt, és nagy kezdőbetűt, máshogy reagálnak majd az emberek, és lehet, hogy a kérdésedre is válaszolnak.
2012. aug. 3. 08:55
 45/60 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy igaz.De akkor is, de az jó szemét volt ám.
2012. aug. 3. 10:37
 46/60 anonim ***** válasza:
A vessző itt nem fontos a többi igen.
2012. aug. 3. 10:48
 47/60 A kérdező kommentje:
Na de eddig a vesszővel idegesítettek
2012. aug. 3. 10:51
 48/60 anonim ***** válasza:
Azok csak okoskodnak
2012. aug. 3. 10:56
 49/60 anonim ***** válasza:
Nagybetű, vessző, pont, kérdőjel, és helyesen írt szavak egyaránt fontosak. Az indokokat már felsoroltuk korábban. De vannak, akik soha nem tanulnak, és akik nem hagyják, hogy segítsünk nekik.
2012. aug. 3. 11:05
 50/60 A kérdező kommentje:
Én hagynám és normálisan tudok írni mondom
2012. aug. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!