Bikucsináj kérdés. Nincs már elegetek belőle?
Nekem már nagyon nagyon! Már teljesen unom,mindenhol ez a sláger...Suliban már a falat kaparom mert az idióták még órán is ezt szavalják -.- Kiállt a színpadra 15 mp erejéig és leszégyenítette magát egész magyarország előtt.Most meg ő lett "híres",mert már vannak ilyen pólok,telefontartót,bögrét,kitűzőt is látok.
Pff.:D
Nem kérek kioktatást.Nekem ez a véleményem,nem zavar ha másnak tetszik,csak ne énekeljék előttem.:D
♣
én csináltam fészbúkon neki csoportot: akik szerint nem vicces a bikicsunáj névvel. :D
20/f
Akkor nem vagyok egyedül!
Meg mondtam múltkor osztálytársaimnak,hogy hagyjanak békén evvel a (csúnya szóval) f@s.zsággal,mert nagyon unom,és most avval köcsögösködnek,hogy nem tudom "megérteni a poént".
2 napig nálam sláger volt.
Aztán átment unalomba.
Ő nem gazdagodik semmivel. Nem tudja felmérni a saját "értékét", ezért a műsorok, ahova meghívták, nyilvánvalóan nem az általa nyert nézettségnek megfelelő díjazásban részesítették...
A bögrékkel meg kulcstartókkal ő egy cseppet sem gazdagodik. Különben sem menne sokra vele, neki megvan a saját élete Bivalybasznádon, ő onnan már nem tud kitörni.
A megasztár 5 válogatásán volt egy pali,úgy hívták,hogy Szarka Laci.Ez énekelte a Bikicsunáj-t,ami mára járvány lett.(sajna) Rakok be videót:
http://www.youtube.com/watch?v=gX-Jjl_8dvA
Amúgy az eredeti,amit átköltött,annak az a címe,hogy Big In Japan.Ha beírod youtube-n,kiadja.
"én csináltam fészbúkon neki csoportot: akik szerint nem vicces a bikicsunáj névvel. :D"
Én meg le sem sz*rom, mert az utálat is érzés. semmilyen csoportba nem akarok tartozni, ami ezzel kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!