Bikucsináj kérdés. Nincs már elegetek belőle?
Nekem már nagyon nagyon! Már teljesen unom,mindenhol ez a sláger...Suliban már a falat kaparom mert az idióták még órán is ezt szavalják -.- Kiállt a színpadra 15 mp erejéig és leszégyenítette magát egész magyarország előtt.Most meg ő lett "híres",mert már vannak ilyen pólok,telefontartót,bögrét,kitűzőt is látok.
Pff.:D
Nem kérek kioktatást.Nekem ez a véleményem,nem zavar ha másnak tetszik,csak ne énekeljék előttem.:D
♣
Ez valójában nem a TV2/Megasztár bűne, hanem azé a sok emberé, akik intelligenciája csak itt tart, hogy ebből az emberből "sztárt" csináltak. Én sem találom viccesnek!
Szerintem a TV2 sem gondolta, hogy -ekkora- sztár lesz, de ha már így alakult, akkor csak nyomják tovább bikicsunáj-t, mert erre van igény, nekik meg jó pénz.
""én csináltam fészbúkon neki csoportot: akik szerint nem vicces a bikicsunáj névvel. :D"
Én meg le sem sz*rom, mert az utálat is érzés. semmilyen csoportba nem akarok tartozni, ami ezzel kapcsolatos."
Mivan? a "nem vicces" mióta fedi az utálat szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!