Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek is elegetek van?

Nektek is elegetek van?

Figyelt kérdés
mindig ha ki ír az ember egy kérdés és van benne hiba helyesírási akkor jönnek a nagy okos emberek és írják hogy tanulj meg írni meg hogy nem tudsz írni már kommenteket sem szabad írni a facebookon az ilyen vicces képekhez mert egy kis hiba és véged

2012. aug. 2. 08:39
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

" az már igénytelenséget és műveletlenséget mutat."

Ezzel teljesen egyetértek, viszont saját tapasztalatom volt, amikor kisiskolás koromban valami hibáért úgy szidtak le vagy cikiztek ki, hogy szégyenérzést keltettek vele, akkor mintegy védekezésként még inkább ellene fordultam lélekben a dolognak, míg ha úgy javítanak ki, hogy azt éreztetik, hogy te érdemes vagy a jobbra, hogy tartanak annyira, hogy segítsenek a fejlődésben, mert érdemes vagy rá, akkor sokkal jobban ösztökélnek, és így sokkal inkább motivált lesz az ember, mert nem az fogja hajtani a tanulásban, hogy "jaj, nehogy megszégyenítsenek", hanem a lelkesedés, és hogy belátja a szépségét vagy fontosságát is annak, amit tanul. Ezért fontos szerintem a hangnem.

2012. aug. 2. 09:58
 12/60 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem mindkét "fél" véleményében van igazság, csak az indulatokat kell félre tenni, hogy ne ellenségeskedés legyen, hanem valami normális megoldás. :) Mert ha megnézzük, annyi mindenben vagyunk megosztva (fidesz-es vs mszp-s, autósok vs biciklisek, háztartásbeliek vs karrieristák stb), ne szaporítsuk még tovább. :)
2012. aug. 2. 10:03
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
Gressai Hajni, napok óta keményen irritálod itt a közönséget a kérdéseiddel. Volt olyan téma, ahol orrba vágással, majd háborúval fenyegetted meg a neked válaszolókat. Kioktatni próbáltál mindenkit, a Hazánkat ócsároltad. Csodálod, hogy a helyesírásodat szóvá teszi valaki? Én nem csodálom! Mert a helyesírásod (is) gyalázatos.
2012. aug. 2. 10:15
 14/60 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egyszerűen és gyorsan meg lehet nézni egy-egy szót, ezt szoktam használni, az "egyetért" szót is most néztem meg, hogy egybe kell írni. :)))

2012. aug. 2. 10:18
 15/60 A kérdező kommentje:
én azért fenyegettem azzal mert nem válaszólt normálisan amúgy köszi a válaszokat
2012. aug. 2. 10:24
 16/60 anonim ***** válasza:

És szerinted hatott a fenyegetés? :D

Mert rád a helyesírásra adott válaszok biztosan nem.

2012. aug. 2. 10:28
 17/60 A kérdező kommentje:
na már megint kezdik még egy ilyen kérdésnél is aki a helyesírásába köt valakinek itt az huzzon innen
2012. aug. 2. 10:30
 18/60 anonim ***** válasza:
Egy helyesírásos kérdésnél?:D Ez meredek:)
2012. aug. 2. 10:32
 19/60 anonim ***** válasza:
Éppen erről beszéltem. Hogy segíthetnénk rajtad, ha minden feléd nyújtott kézbe beleharapsz?
2012. aug. 2. 10:32
 20/60 A kérdező kommentje:
jo lehet hogy igazad van de azoknak is akik nagyképűek ?
2012. aug. 2. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!