A történet röviden: van két lány, akiket 10 éve ismerek, azóta barátok is vagyunk (egyszer volt, hogy egy összeveszés után, nem beszéltünk kb. 1 évig, de aztán megbeszéltük), már egy éve együtt is lakunk albérletben. Most ez a két lány beközölte, hogy akkor szeptemberben elmennek ketten, plusz egy harmadik lány (aki egyikük barátja) külföldre nyaralni egy hétre. Részleteket nem tudok, ha kérdezek, rögön terelik a témát.
A kérdés az, hogy ez nektek is rosszul esne, vagy csak én fújom fel? Meg se kérdeztek, hogy van-e kedvem/pénzem/időm.
Csak azt tudom, hogy én rákérdeztem volna, hogy "és engem hogyhogy nem hívtok?". Ha hápognak meg terelnek, akkor közölném velük, hogy bökjék ki mi a bajuk.
2012. júl. 14. 01:33
2/12 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon rosszul esne.
2012. júl. 14. 02:01
3/12 Elaise válasza:
ez nekem is nagyon rosszul esne, de biztos nem mutatnám ki, mert nem lenne érdemes.. persze azért énis rákérdeztem volna, h mivan, de ha ennyit érsz nekik, akkor hagyd.. őnekik biztos jobb a viszonyuk egymással mint veled.
2012. júl. 14. 02:16
4/12 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne.
2012. júl. 14. 03:33
5/12 anonim válasza:
Rosszul esne, de biztos van rá okuk, hogy így döntöttek. lehet jobban élveznék a nyaralást nélküled... előfordul. Nézz magadba!
2012. júl. 14. 03:38
6/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, lehet, hogy dubajozni mennek.
2012. júl. 14. 05:26
7/12 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne, de én sem mutatnám ki, valami oka kell legyen ami veled kapcsolatos, mert ha helyhiány miatt lenne baj akkor nyílván mondták volna hogy nehari marika de ennyi hely van amit lefoglaltunk/kocsiba/ stb..
2012. júl. 14. 06:02
8/12 anonim válasza:
Rosszul esne, de inkább az, hogy titkolóznak és nem az, hogy nélkülem mennek nyaralni.
2012. júl. 14. 07:35
9/12 anonim válasza:
ezek szerint te csak lakotrs vagy ok pedig baratok.
2012. júl. 14. 10:16
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
Először is köszönöm a válaszokat, és nem tudom ki pontozgat le, de nem én... Minden válasz hasznos, még ha fáj is, de valószínűleg igazatok van, és velem is van vmi gond.
Próbálom nem mutatni, hogy rosszul esik, de nem könnyű. Ráadásul ma vendégeink lesznek (közös barátok), tuti fel fog jönni a téma, és már előre félek a csodálkozó "te hogyhogy nem mész?" kérdésektől...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!