Van okom rá, hogy ne bízzak benne vagy csak én fújom fel?
Nemrég a barátom nyitva hagyta a facebookját,én belenéztem és amikor jött és meglátta teljesen kiakadt.Nem láttam semmit,csak hogy kikkel váltott üzeneteket de többet nem.
Ezután az eset után még a számítógépét is lejelszavazta.
Úgy érzem hogy valamit rejteget,amit nem tudhatok meg.Vagy csak felfújom a dolgot?
(Nem tudom számít-e,de 22évesek vagyunk 3éve együtt én vagyok a lány)
Rákérdeztem hogy mégis miért,annyit mond,hogy azért mert az az ő magánszférája.
De akkor miért csak ezután az incidens után jelszavazta le?
1. nem szép dolog belenézni más üzeneteiben és ő úgy van vele, hogy te ne ellenőrizgesd, főleg, hogy okot nem adott rá
2. valóban rejteget valamit
Én se szeretem ha barátom belenéz az üzeneteimben, mert olyanokról beszélgetek a barátnőimmel amit neki nem kell tudnia, nem róla van szó, de ezek olyan dolgok amiket csak ő velük tudok megbeszélni
Ha magamból indulok ki akkor azt mondom nincs rejtegetnivalója.
Nekem mindenhol ugyanaz a jelszavam,párom tudja de nem néz bele(remélem)nincs takargatnivalóm,azonban ha észrevenném hogy nézegeti azonnal jelszócsere.Én se nézegetem az ő emiljeit ő se nézegesse az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!