Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én fújom fel a dolgot?

Csak én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

A párom rengeteget dolgozik (itthon is, vállalkozó és nagyon sok a papírmunka), van hogy éjszaka nem is alszik, sokat aggódom miatta, nehogy elaludjon nap közben a volánnál és balesete legyen. Egyik este is még dolgozott éjfélkor, de láttam rajta, hogy teljesen ki van merülve és így munkával is lassabban haladt. Rábeszéltem, hogy feküdjön le és aludjon pár órát és inkább keljen fel korábban és majd folytatja. Ekkor megszólalt a telefonja és a testvére (családja van, már nem kisgyerek) hívta. Rögtön megijedtünk, hogy valami baj lehet, hogy ilyenkor hív, de kiderült, hogy ő éppen számítógépezni akart, de valami nem működött a géppel és ehhez kért segítséget. Ezzel 1 órán keresztül feltartotta a páromat. Én nagyon mérges lettem, hogy ennyi tapintat ne legyen a testvérében, hogy az éjszaka közepén nem hívja fel ilyen lényegtelen dolog miatt, mikor ő is tudja mennyit dolgozik. A párom persze segített neki, mert nagyon jólelkű és sosem mondana nemet a családnak, de engem ez nagyon rosszul érintett.

Csak szerintem probléma ez és felfújom a dolgot? Egyébként nincs bajom a testvérével, de volt már miatta vitánk korábban is, mert olyanokba szólt bele, amihez nem volt joga. Néha elég tapintatlannak érzem, amiket mond, vagy tesz, mintha ő nem felnőtt ember lenne. Kíváncsi lennék más hogy látja ezt az elmondottak alapján.:)

2011. nov. 25. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát igazából a párodat, ha ez nem zavarja, akkor nagyon nem tehetsz semmit.

Próbálj vele beszélni, hogy aggódsz érte (amiatt mert nem alszik rendsen és a munkája is stresszes) és kérd meg, hogy amikor pihen, vagy alszik (és amikor megteheti) halkítsa le a mobilját.

2011. nov. 25. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Felfujod, mert bajod van a testverevel. Lehet testver is eppen fontos papirmunkan dolgozott.

Miert nem kerded meg parod hogy miben segithetnel? Pl. papirmunka.

2011. nov. 25. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom párod a gép előtt dolgozott éjfél körül,így a tesója látta, hogy ébren van még ezért felhívta. Nincs ebbe semmi. Baj akkor lenne, ha éjféltájt minden nap telefonálna.

Jól érzed, tényleg csak felfújod a dolgot.

2011. nov. 25. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:

A testvér nem dolgozik, csak netezni akart. A páromnak segítek, amiben tudok, de mivel nem értek a munkájához, lényeges segítséget nem tudok nyújtani.

Nem láthatta, hogy a gépnél ül, mert nem volt se msn, se skype, se semmi ilyesmi bekapcsolva, csak a word. Az igaz, hogy nem túl sűrűn fordul elő ilyesmi, csak a legrosszabb pillanatot fogta ki ebben az egyszeri alkalomban is.:) Megpróbálom másképpen nézni a dolgokat.:) Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. nov. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!