Én fújom fel csak a dolgot? (férj-gyerek)
A férjemmel megállapodtunk, hogy igyekszünk minden szükségeset megteremteni, és csak utána vállalunk babát. 2 éve vagyunk házasok, és már feltűnően sokat hozza szóba a gyerek témát.
Bátorkodtam megkérdezni, csak úgy ártatlanul, hogy miért is szeretne ő ennyire gyereket. Mire azt mondta, h már elég idős, meg szeretne egy babát. Én mondtam neki, hogy erre valami olyasmit vártam, hogy mert nagyon szeret engem, és szeretné ha lenne egy közös gyerekünk. Erre ő azt mondta, igen persze.
Nekem ebből az jött le, hogy mivel házasok vagyunk, természetes hogy legyen gyerekünk, hogy szülök neki. Én meg úgy vélem, ez több kell legyen, mint egy szokás. Csak mert elég idős vagyok, vagy mert házasok. De lehet én lihegem túl...
Szerintem is te liheged túl. Kb. szavakon lovagolsz, ahelyett, hogy örülnél neki, hogy babát szeretne a férjed. És hát persze, hogy tőled, ki mástól.
Különben az én férjemben is benne van az, hogy még most legyen tesója a babánknak, mert ő is idősebb és még szeretne együtt "focizni" a gyerekekkel.
Csak valószínű TE nem akarsz még gyereket ezért próbálsz a kákán is csomót keresni.
Szerintem próbálj meg örülni, hogy normális férjed van és családot szeretne.
Felfújod. Az a bajod hogy nem ÍGY hanem ÚGY mondta.
A lényeg viszont ugyanaz.
Akkor meg ?
Fölöslegesen idegesíted magad és a párod.
25f
Szerinte úgy gondolta, hogy az alap hogy szeret, és ezért akar tőled gyereket. Milyen nevetséges válasz lenne már a kérdésedre, hogy édesem, annyira szeretlek, hogy egy napot se tudok várni a gyerekkel.
A miért szeretnél ennyire gyereket kérdést jogosan úgy értelmezte (és tettem volna a helyében én is), hogy miért akarod ilyen sürgősen a babát? Erre nem válasz, hogy mert szeretlek. Logikus válasz erre az, hogy azért mert már elég idős vagyok, és úgy érzem eljött az ideje.
Érzékeny napod van... ennyi. :)
Gyerekeimnek ilyenkor azt mondom: megint ellátogatott hozzánk Hiszti Pisti :)))
Ne hari, de a kérdésedre válaszolva, igen, te fújod fel.
20:00
Előre helyezi a karriert??
Bocs, de nekem az jött le, hogy akkor szeretne babát, amikor már MINDENT meg tudnak adni neki, hogy a gyereknek ne kelljen nélkülöznie semmit. Ha ez rossz, akkor valahol nagyon lemaradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!