Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én fújom fel csak a dolgot?...

Én fújom fel csak a dolgot? (férj-gyerek)

Figyelt kérdés

A férjemmel megállapodtunk, hogy igyekszünk minden szükségeset megteremteni, és csak utána vállalunk babát. 2 éve vagyunk házasok, és már feltűnően sokat hozza szóba a gyerek témát.

Bátorkodtam megkérdezni, csak úgy ártatlanul, hogy miért is szeretne ő ennyire gyereket. Mire azt mondta, h már elég idős, meg szeretne egy babát. Én mondtam neki, hogy erre valami olyasmit vártam, hogy mert nagyon szeret engem, és szeretné ha lenne egy közös gyerekünk. Erre ő azt mondta, igen persze.

Nekem ebből az jött le, hogy mivel házasok vagyunk, természetes hogy legyen gyerekünk, hogy szülök neki. Én meg úgy vélem, ez több kell legyen, mint egy szokás. Csak mert elég idős vagyok, vagy mert házasok. De lehet én lihegem túl...

2011. ápr. 6. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudok férfiaggyal gondolkodni, de igazából nekem is szarul esne, ha így mondaná. Bár férfiak..
2011. ápr. 6. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én eg ynő vagyok.

De ne haragudj: ez a baja a nőknek.

Feltesz anő eg ykérdést. A férfi ártatlanul válaszol.Az igazat.

Mire a nő: "erre olyasmit vártam.."

Hallgass rám! Egy dolgot meg kell tanulni. H aboldog akarsz lenni. Ha felteszel a férjednek egy kérdést, ne várj el semmilyen választ. Hanem várd kíváncsian, hoyg mit fog mondani. Szeret téged, természetesen. Jót akar neked, természetesen. Ezeket nem fogja elmondani. A speciális okot fogja válaszolni. Azt a különöst, ami előtted nem ismert. Nyilván, hogy tőled akar gyereket. Nyilván, mert szeret.Nem is ezt kérdezted. Azt kérdezted, hogy neki, személy szerint miért fontos maga a gyerek. Erre megadta a normális választ: benne van az apa-korban, vágyik rá.

Persze, hogy természetes, hogyha házasok vagytok, akkor tőled akar.Az is természetes, hogy szeret. Az se szokatlan, hogy a feleség szülje a közös gyerekeket...

Gondolom, mikor összeházasodtatok, azért felvetődött a lehetősége, hogy családotok lehet, nem? Ha egyáltalán nem terveznél gyereket, csak megemlítetted volna neki?

Különben fogadd szeretettel a vágyát, egy kicsit éld bele magad te is! Nem lehet, hogy te is szeretnéd már? Mert mire "minden" meglesz, az sok időbe tellhet...

a sikeres fogamzás havi aránya rendszeres nemi élet mellett ha mindkét szülő egészséges

20-30 éves életkor esetén 80%

30-35 év között 65%

40 fölött mindössze 1%-ra csökken

2011. ápr. 6. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
20:23-nál a pont
2011. ápr. 6. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A ffiak általában nem agyalnak annyit a dolgokon mint a nők. Nem fogalmazgatjaák órákig magukban hogy mit hogy kéne hogy jól hangozzon. Sztem is egyértelműnek kéne lennie hogy tőled, azaz veled akar gyereket:-)Egyébként én is hajlamos vagyok mindent felfújni, aztán rájövök egy idő után milyen hülyeség is volt. Egy gyerkőcnek meg nincs szüksége a legújabb szuper 3 kerekű babakocsira és akkor is jól érzi magát ha szeretik , de nem a Brendonból vannak a ruhái, hanem csak egy sima kis gyerekruhaboltból.Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nehogy túl sokat akarj megteremteni mielőtt vállalod, aztán meg már mire minden meglenne, már nem biztos hogy sikerül egyéb okok miatt.De persze ha kajára nem futja, vagy fűteni se tudtok, akkor nyilván nem kell még vállalni babát. Csak ugye mindenkinek mást jelent a feltétel megeteremtése.
2011. ápr. 6. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Túlliheged. Anyagilag rendben vagytok már?
2011. ápr. 6. 20:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Hát ezt lehet kicsit felfújtam tényleg, de egyébként 25 vagyok, és fiatalnak is érzem még magam egy gyerekhez. A férjem már 35.

A minden szükséges alatt nem kacsalábon forgó palotát értek, és egyéb luxust. A férjemnek az elmúlt 4 évben hol volt munkája, hol nem, ha volt is csak 2-3 hónap. Most kezd megint dolgozni, 2 hónapnyi kihagyás után, egy évre szól a szerződése.

Bár az én munkám egyenlőre biztos, ennek ellenére nehezedik a helyzet, mert pl. nem kapok étkezi utalványt, ami elég nagy kiesés, és sokat túlórázok, persze ingyen. Ha elmennék szülni, a férjem fizetése maradna, feltéve ha van munkája.

Most kifizetjük a rezsit, kaját, és nem marad semmi. Ilyen helyzetben nem szeretnék gyermeket vállalni. Ebben a párom is egyet ért, de most mégis mintha egyre sürgetné a babát.

2011. ápr. 6. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Válaszában egyenesen a kérdésre gondolt közvetlenül. Ezt a részt túl liheged szerintem.

Ugyanakkor egyértelmű, hogy szeret téged, ha veled akar kisbabát. Érzi, hogy eljött nála az ideje.

Ezek az anyagi dolgok, van aki túlzásba viszi, hogy igyekeznek minden szükségest megteremteni, aztán az egyik fél jó néhány esetben nem vallja be, hogy ez sosem lesz meg, mert mindig többet akar, mielőtt a baba jön.

Legyél vele őszinte, ha már idősödik, nem könnyű neki csak várni csak várni. Főleg ha érett típus, átlátja a helyzetet, hogy még szeretne focizni is a kicsivel stb...

2011. ápr. 6. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:

attól, hogy még nincs itt a reális esélye, lehet vágyakozni utána..

joga van vágyni rá

nem sürget, hanem sóvárog

2011. ápr. 6. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkabb sovarog es ezert nem szabadna haragudnod ra! O 35 eves, nemcsak a neme miatt gondolkodik mashogy, hanem a korkulonbseg miatt is.
2011. ápr. 6. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
fogyj le, mindjárt abbahagyja....
2016. szept. 17. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!