Csak én fújom fel?

Figyelt kérdés

A történet röviden: van két lány, akiket 10 éve ismerek, azóta barátok is vagyunk (egyszer volt, hogy egy összeveszés után, nem beszéltünk kb. 1 évig, de aztán megbeszéltük), már egy éve együtt is lakunk albérletben. Most ez a két lány beközölte, hogy akkor szeptemberben elmennek ketten, plusz egy harmadik lány (aki egyikük barátja) külföldre nyaralni egy hétre. Részleteket nem tudok, ha kérdezek, rögön terelik a témát.

A kérdés az, hogy ez nektek is rosszul esne, vagy csak én fújom fel? Meg se kérdeztek, hogy van-e kedvem/pénzem/időm.

Köszi a válaszokat!

24N

2012. júl. 14. 01:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A Dubai-os válaszért pedig külön köszönet, jót nevettem rajta! :D
2012. júl. 14. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:

De tényleg ne foglalkozz vele, lehet, hogy csak 2 fős szoba/apartman volt jó áron, az pótágyazható, így négyen már nem mehettetek volna. Nem biztos, hogy azért nem visznek, mert nem csípnek. Lehet, hogy a kívülálló (nem lakótárs) lány ötlete volt, ezért fel sem merült, hogy te is menj. Sok oka lehet, de azért az tényleg fura, hogy titkolóznak. De lehet, hogy nekik is kellemetlen, hogy téged kihagytak, ezért sem akarnak róla beszélni, hogy ne fájdítsák a szíved, meg nekik is kínos.

De tudod mit? Tervezz te is arra a hétre, vagy valamikor még az ő utazásuk előtt egy kis kiruccanást, ejts el róla pár szót, örvendezz, hogy mennyire várod már, aztán ha bővebben akarnának kérdezni, ugyanúgy rázd le őket, hogy amúgy magánügy, a te dolgod. :D

2012. júl. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!