Odaadnátok? Csak én fújom túl?
Férjem testvére tegnap felhívta a férjemet,hogy óriási szívességet kérne! Lesz egy fellépésük a városunktól nem messze (ő Pesten lakik dolgozik), de a színház vagy művház (nem tudom mi pontosan) nem tud annyit pénzt adni,hogy 9 embernek szállást tudjanak fizetni, ezért elkérhetné-e a házunkat! Hát én kicsit kiakadtam! Mi otthon sem lehetnénk, mert akkor nem férnénk el. A tesón kívül senkit sem ismerünk a társaságból. Ráadásul nem is értem, mert mi lakunk Pesttől kb. egy és negyed órára pályán, innen pedig kb. 35-40 percre van az a város. SZóval simán meg lehetne kocsival is járni, még akár reggel is!
A férjem azzal jött,hogy fizetnének 10 ezret érte. Hát nem vagyunk ennyire rászorulva a pénzre,hogy odaadjam érte a házunkat! De ha nem adom oda én vagyok a bunkó. A tesó is mérges lesz rám, meg szerintem a férjemnek is rosszul esik! Nekem mondjuk eszembe sem jutna még a barátaimat sem berakni tesóm lakásába, nem hogy kollégákat!
Ti mit tennétek?
és ti addig hol lennétek?
veled értek egyet,én se adnám oda a lakásomat,még rokonnak se szivesen,nemhogy idegeneknek...
Én ezt mondtam volna:
Hehehe, ez valami vicc? Szó sem lehet róla!
Na neeem! Mi vagy te szálloda? Előtte takaríts ki, biztosíts annyi lepedőt, ágyneműt, helyet... Ha elmentek sikálhatsz végig mindent, mert ugyebár idegenek használták a wc-t, zuhanyt, mosdót, ki tudja ki feküdt bele az ágyatokba....
Egyszer engedtem meg az öcsémnek, hogy itt aludjanak 3 osztálytársával, szintén valami fellépés miatt. Volt közöttük két úrigyerek, lemásztak 10-kor, reggeliztek, (persze én tálaljak kétszer), utána húztak is vissza az emeletre, még egy fulladj meg-et se mondtak. Őszintén szólva, alig vártam, hogy elmenjenek.
Úgyhogy nem, nem vállalnám be.
Köszi!
Hát látom, akkor nem én vagyok egyedül "ufő"! Igen, nyilván ágyneműt nekem kellene adni, meg utána mosni is!
Csak a másik oldal,hogy a férjemet sem akarom bántani. Mert ő nyilván csak azt látja,hogy a tesója kért tőlünk szívességet, és segíteni akar neki! És bármi másban szívesen segítenék, ahogy már számtalanszor segítettem a családján, de most ezt nálam kiverte a biztosítékot!
Ja, addig mi anyóséknál aludnánk! Szép mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!