Én fújom fel? Vagy ez tényleg higiéniátlan?
Egy barátnőmmel élek albérletben, és az utóbbi hónapokban észrevettem, hogy a mosogatóba köp. Nem a mosdóba, ami szerintem erre való, hanem oda, ahol a tányérokat mossuk el, meg ahol a zöldséget, gyümölcsöt mossuk tisztára. Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom, de rettentően kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ti nem tartanátok undorítónak, ha valaki a mosogató csapjánál iszik és a maradék vizet visszaköpi a tálcába? Vagy kakaót, gyümölcslevet, ami épp felesleges és már nem kéri? Annyira undorít, hogy ha mosogatok, mindig az jut eszembe, hogy két perce ideköpött, hiába sikálom ki utána a mosogatót. persze beszéltem vele, és megígérte, hogy abba hagyja, de érdekes, hogy ő nem tartja undorítónak.
Megkérdeztem pár barátnőmet és teljesen eltérnek a vélemények. Ez hasonló lehet ahhoz, mint amit egyszer kérdezett itt valaki, hogy mit tegyen, ha a férje este a mosdóba pisil a wc helyett. valakit ez undorít, valakinek meg természetes.
köszönöm a válaszokat
22L
Illő jól kiosztani ha már 1üt éltek.. Addig míg nem a taknyot köpi bele addig nem igazán érintene. sőt ha jó csaj még meg is kérném h a számba köpje.
18/F
Azt hittem köpőcsészének használja minimum...
Ha leöblíti maga után nem szárad bele a pl. gyümölcslé akkor tök mindegy. Egyébként az a leghigiénikusabb ott, amit beleköp. A mosogató, főként a lefolyó környéke kész fertő, ha valamit beejtesz jobb, ha nem is eszed meg, max. csak jól megmosva, függetlenül attól, hogy vissza köpik-e bele a vizet vagy sem. Egyébként nem értem, te hogy mosod a dolgokat benne? Vagy lebeg, amit köpött? Vagy mi? Azért, mert ő beleköpött vizet, attól a te almádnak, amit a kezedben tartva megmosol semmi baja sem lesz. Mivel jobb a kaja maradékos tányérja?
Amúgy ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy maradék kakaóját beleköpi. Nem csak beleönti? Szerintem nincs egy olyan hülye se a világon, aki jól belehúz a kakaóba azt kiköpi...
Érted a budira ráülsz utána? Mert ez meg sem közelíti...
Természetes? Hol? :)))
A mosogatóba köpés és a mosdóba pisilés is gáz.
Egyébként ez a köpködés úgy eleve gáz, mármint nem a mosdó/mosogató kérdés, hanem általában.. Miért köpköd valaki vizet/kakaót/gyümölcslevet? Aztán mi jön, a félig megrágott kaját is vissza a tányérra? Hol nevelték ezt a nőt? :))))
Hát nem tudom, szerintem nincs semmi gond a mosogatóval. Pl. ha baráti társasággal alszunk valamelyikünknél, sokan vagyunk fürdéskor. Ezért mindenki csak megfürdik a fürdőszobában, de fogat már a konyhában mos a csapnál, hogy addig a következő már fürödhessen. Most akkor ez undorító? Inkább az az, hogy csak úgy köpköd, akárhová is..
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!