Én fújom fel? Vagy ez tényleg higiéniátlan?
Egy barátnőmmel élek albérletben, és az utóbbi hónapokban észrevettem, hogy a mosogatóba köp. Nem a mosdóba, ami szerintem erre való, hanem oda, ahol a tányérokat mossuk el, meg ahol a zöldséget, gyümölcsöt mossuk tisztára. Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom, de rettentően kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ti nem tartanátok undorítónak, ha valaki a mosogató csapjánál iszik és a maradék vizet visszaköpi a tálcába? Vagy kakaót, gyümölcslevet, ami épp felesleges és már nem kéri? Annyira undorít, hogy ha mosogatok, mindig az jut eszembe, hogy két perce ideköpött, hiába sikálom ki utána a mosogatót. persze beszéltem vele, és megígérte, hogy abba hagyja, de érdekes, hogy ő nem tartja undorítónak.
Megkérdeztem pár barátnőmet és teljesen eltérnek a vélemények. Ez hasonló lehet ahhoz, mint amit egyszer kérdezett itt valaki, hogy mit tegyen, ha a férje este a mosdóba pisil a wc helyett. valakit ez undorít, valakinek meg természetes.
köszönöm a válaszokat
22L
én a mosdóba köpök, ha épp beteg vagyok, és olyan dolgok vannak a torkomban, ami jobb, ha kijön. utána persze leöblítem, és hetente fertőtlenítek.
egyébként meg tényleg ez legyen a legnagyobb bajod. mosogatás előtt fertőtleníted a mosogatót, és javul a komfortérzeted.
Elsőre úgy képzeltem el, hogy jól megszívja és aztán csattanósan sercint egyet :))) Na, az tényleg undorító lenne, pláne lánytól!
Aztán kiderült, hogy valahol ezt te fújod fel. Jól tetted, hogy megbeszélted vele, ő megígérte, hogy tiszteletben tartja a kérésed. Valószínűleg párszor még megszokásból megcsinálja, de aztán át fog térni a pohárra.
Hidd el, sokkal undorítóbb, ha rosszul mosogatna el, mint az én lakótársam. Zsíros, ételmaradékos a csöpögtetőre tett tányér, lábas utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!