Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadnátok? Csak én fújom túl?

Odaadnátok? Csak én fújom túl?

Figyelt kérdés

Férjem testvére tegnap felhívta a férjemet,hogy óriási szívességet kérne! Lesz egy fellépésük a városunktól nem messze (ő Pesten lakik dolgozik), de a színház vagy művház (nem tudom mi pontosan) nem tud annyit pénzt adni,hogy 9 embernek szállást tudjanak fizetni, ezért elkérhetné-e a házunkat! Hát én kicsit kiakadtam! Mi otthon sem lehetnénk, mert akkor nem férnénk el. A tesón kívül senkit sem ismerünk a társaságból. Ráadásul nem is értem, mert mi lakunk Pesttől kb. egy és negyed órára pályán, innen pedig kb. 35-40 percre van az a város. SZóval simán meg lehetne kocsival is járni, még akár reggel is!

A férjem azzal jött,hogy fizetnének 10 ezret érte. Hát nem vagyunk ennyire rászorulva a pénzre,hogy odaadjam érte a házunkat! De ha nem adom oda én vagyok a bunkó. A tesó is mérges lesz rám, meg szerintem a férjemnek is rosszul esik! Nekem mondjuk eszembe sem jutna még a barátaimat sem berakni tesóm lakásába, nem hogy kollégákat!

Ti mit tennétek?

2011. jan. 17. 10:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem, sajnos nem fejeként van 10 ezer, hanem mindannyiukra, ezért is nem tudnak szállást bérelni! De akkor sem érzem,hogy nekem ebbe bele kellene menni! Az egyik barátnőm is azt mondta,hogy bár ő nagyon jóban van a tesójával, eszébe sem jutna ilyet kérni tőle!

2011. jan. 17. 16:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg a férjedet, hogy minden szekrényajtóra és fiókra szereljen zárat, aztán minden fontos és kedves holmit cipeljen le a garázsba. Ami nem annyira személyes, de félti a vadidegenektől (műszaki cikkek stb.) azokat is le kellene vinni, mert az ördög nem alszik. 9 ember együtt meg pláne nem! Ha iszogat is valaki közülük, iszonyatos károkat tudnak csinálni egy lakásban. Ha mégis mindenki körültekintően pedáns és biztos, hogy nem brunyálja tele a fikuszt, akkor is elég csak 1 db kleptomániás (vagy csak rosszindulatú) és simán lába kelhet bárminek amit nem tüntettetek el szem elöl.Sűrűn elnézést fognak kérni, de senki nem fogja elvállalni. A sógorodnak is kellemetlen lenne az egész... Habár nem biztos, mert elég pofátlan lehet, ha erre kér benneteket, nem gondolva át ezt az egészet. De komolyan, ha a legszelídebb társaság is szállna meg nálatok, akkor is történhet bármi. Baleset, rosszullét tűz, víz .... mentők...rendőrség... kik ők, mit keresnek ott? Ti miért nem voltatok otthon? Ja, még fizettek is? Apeh ?! :-)) Amúgy a 10.000,-Ft nevetséges. /Ha csak a vizet, az áramot, a mosást, vasalást számolod, tán az sem jön ki belőle:-)Hol van még a takarítás, a szabi miatt elmaradt munkabér stb.?:-)/Szóval a zárak és a hurcolkodás után kérd meg a férjedet, hogy vásároljatok párnákat és paplanokat, ágynemű huzatokat mert nincs annyi (ágyat nem kell venni?) aztán segítsen elrendezni a bútorokat, hogy 9 fekhelyet meg tudjátok ágyazni. Mert természetesen abban is segít ugye? Utána pakoljátok össze, amiket el kell hurcolni Anyósékhoz a magatok részére (remélem nincs még gyerek!?) AMÚGY MIÉRT NEM ŐK MENNEK ANYÓSÉKHOZ??? Aztán mikor Ők elmentek és Ti hazaérve lekapcsoltátok az összes villanyt, ami a házban van, bezárjátok a nyitott ablakokat, a férjed megcsinálta a wc-tartályt, amiből egyfolytában folyt a víz, felcsavarta a karnist, belöködte a fontos papírokkal, emlékekkel, netán fehérneműkkel tele

zár nélküli fiókokat, kivette a leégett mikróból a fémlábast, elmosogatta 9 ember után az összes piszkos edényt, kipiszkálta a lefolyókból 9 ember szőrét és haját, megtalálta borotváját a szennyestartó mögött, belenyugodott, hogy a tv távkapcsolója és a kedvenc cd-lemezei már soha nem fognak meglenni és miután rájött, hogy a gépről véletlenül valaki letörölte a fontos munkáját, amin 2 hónapig dolgozott, na akkor kérd meg, hogy a kárpitosnak el ne felejtsen telefonálni a kiégett fotel miatt.A főnökének se felejtsen szólni, hogy 2 nap szabit kér, mert ugye ki kell takarítani,bútorokat visszarendezni patyolatba menni és aztán mindent visszahurcolni a garázsból a helyére, a zárakat leszerelni a szekrényekről mert mégis már hogy néz ki egy családi fészek ennyi zárral?!

Aztán mikor mindez megvan, akkor feküdjetek le szépen a hitvesi ágyatokba és találgassátok, hogy az, aki éppen az ágyatokban feküdt, milyen parfűmöt használ és milyen cigit szív!De előtte el ne felejtsétek kihypózni a fürdőkádat!!!

2011. jan. 17. 23:26
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi el is felejtettem: mikor már kipihentétek magatokat a bejárati ajtó kulcsának keresése után és örömmel koccintottatok rá, hogy meg van és hogy mégiscsak de rendes emberek voltak nálatok, akkor ne felejtsetek el széket tolni éjszakára a kilincs alá és reggel szólni a lakatosnak! :-)
2011. jan. 17. 23:43
 24/24 A kérdező kommentje:

Hát ez tetszett!:)))

Egyébként megbeszéltük, nem jönnek! Tesó érezte,hogy nem nagyon vagyok kibékülve a dologgal és inkább lemondta. De a leghatalmasabb mondata az volt,hogy ő csak jó fej akart lenni! Hát kösz! Mindenki a saját dolgaira jófejeskedjen!

Meg én is ezt mondtam a férjemnek, hogy kb. egy éve ismeri ezeket az embereket, van akit még annyi ideje sem. Miért is bízunk akkor ennyire vakon bennük? Ha csak bármi olyan eltűnik, amit nem veszünk észre rögtön, hanem csak hetek múlva, akkor hogy bizonyítom be,hogy akkor tűnt el?

2011. jan. 18. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!