Odaadnátok? Csak én fújom túl?
Férjem testvére tegnap felhívta a férjemet,hogy óriási szívességet kérne! Lesz egy fellépésük a városunktól nem messze (ő Pesten lakik dolgozik), de a színház vagy művház (nem tudom mi pontosan) nem tud annyit pénzt adni,hogy 9 embernek szállást tudjanak fizetni, ezért elkérhetné-e a házunkat! Hát én kicsit kiakadtam! Mi otthon sem lehetnénk, mert akkor nem férnénk el. A tesón kívül senkit sem ismerünk a társaságból. Ráadásul nem is értem, mert mi lakunk Pesttől kb. egy és negyed órára pályán, innen pedig kb. 35-40 percre van az a város. SZóval simán meg lehetne kocsival is járni, még akár reggel is!
A férjem azzal jött,hogy fizetnének 10 ezret érte. Hát nem vagyunk ennyire rászorulva a pénzre,hogy odaadjam érte a házunkat! De ha nem adom oda én vagyok a bunkó. A tesó is mérges lesz rám, meg szerintem a férjemnek is rosszul esik! Nekem mondjuk eszembe sem jutna még a barátaimat sem berakni tesóm lakásába, nem hogy kollégákat!
Ti mit tennétek?
Na meg volt a balhé! A férjem nem nagyon érti,hogy engem ez miért zavar??? Hát mondtam,hogy eddig mindenki azt mondta,hogy őket is zavarná, de akkor biztos mi vagyunk hülyék. Aztán felhívott a tesó, és elmondtam,hogy belemegyek,de nem örülök neki! Erre mondta,hogy ő nem gondolta,hogy ekkora gond lesz belőle,hogy ez nekem ekkora problémát fog jelenteni. Hát mondom, lehet,hogy másnak is ekkorát jelentene. Na mindegy, annyit kértem,hogy oldjuk meg úgy,hogy van matrac is, a hálószobát hagyjuk ki! Sajnos nem tehetek róla, de arra tényleg nagyon allergiás vagyok, ha más fekszik bele.
Erre,hogy majd megoldják máshogy! Szerintem ciki bevallani a vendégeinek,hogy ha rákérdeznek,hogy miért van bezárva a háló, hogy mert oda nem szeretném,ha bemennének!
Na mindegy, én mondtam, hogy akarnak szóljanak és jöhetnek!
A férjemmel legalább sikerült mások miatt jól összekapnunk!
Aztán majd csodálkoztok, ha valamit kerestek égre-földre, de nem találjátok. Ezért nem engednék idegeneket a házamba: esélytelen megtalálni a tettest, ha eltűnik valami, pláne ha észre sem veszem 1 hónapig.
Mindenesetre később keményen bevasalnám a szívességet a helyedben.
Hát azt kellene! Ráadásul még reggel meg is kérdeztem tőle,hogy ő merne-e ilyet kérni a tesójától? Mondta,hogy nem! Na mondom ez az! Akkor nekünk miért is kellene asszisztálni ehhez!
Csak zavar, hogy egy ilyen dologért sértődött meg rám! Most én vagyok a sz@r, mert ő nem tudta teljesíteni a tesója kérését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!