Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyári vakáción lévő 14-20...

Nyári vakáción lévő 14-20 köztis fiatalok, ti mikor szoktatok kimászni az ágyból?

Figyelt kérdés

Reggel? Délben? Délután?

Mert a közeli rokonom(17) szerint teljesen normális hogy leghamarabb 12-kor dongják fel a legyek.

2012. júl. 9. 19:31
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
29. válaszolónak írtam. :)
2012. júl. 14. 19:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó előtti válaszoló, igen, ma lettem kereken 20 éves. Számomra azért elég destruktív hatással bír, hogy amikor én hazajövök szombaton a melóból, a szomszéd kiscsaj (16 éves), akkor húzza fel még csak a redőnyt (ez kb. délután 6-7-re tehető), de hidd el, aki ezt az életmódot preferálja, abból nemigen lesz ember. Ne hidd azt, hogy ultra-konzervatív barom vagyok. Ha családi háznál melózunk, és látom, hogy a tulaj fia 11-kor kel fel és semmit nem csinál egész nap, arról megvan a szubjektív véleményem, persze azt megtartom magamnak, mivel semmi közöm hozzá. Nem hiszem, hogy nem lehet nyári melót találni. De ez csak az én perspektívám.
2012. júl. 14. 20:38
 33/36 anonim ***** válasza:
64%

"kkor húzza fel még csak a redőnyt (ez kb. délután 6-7-re tehető)"

A roló felhúzásából semmire ne következtess ebben a melegben ami volt 2 hétig. Lehet, hogy csak védekezés a tűző nap ellen.

2012. júl. 14. 21:49
 34/36 anonim ***** válasza:
"kkor" ? Az mit jelent? Én "akkor"-t írtam, ha már idézőjelbe tetted. Tudom, hogy mi megy itt, mert folyamatosan panaszkodik az édesanyja. Nem következtetek, hanem tapasztaltam a történéseket.
2012. júl. 15. 09:11
 35/36 anonim ***** válasza:
Te jó ég, egy elírást se vett még senki ilyen komolyan.
2012. júl. 15. 22:48
 36/36 anonim ***** válasza:
71%

"Mittomén mondjuk prostiként, vagy éjjeliőrként, vagy felszolgálóként.

Vagy az éjszaka nem az alvásra való?Az emberek 99% az éjszakát alvásra használja,a nappalt pedig megpróbálja hasznosan és kellemesen eltölteni."

Te tényleg tök sötét vagy, nem is tudom miért próbálkozom, de mondok még pár állást amivel az éjszakázás is együtt jár és mondjuk fontos:

Rendőr, tűzoltó, mentős, orvos...

Azért gondolom annyit még fel tudsz fogni, hogy nem lenne valami pozitív, ha mondjuk éjjel rosszul lennél és otthon halnál meg, meg mert az összes mentős és orvos alszik, mivel az "éjszaka alvásra való"....

Ezen kívül még egy halom másik munka van ahol éjszakázni kell, egy csomó olyan, amit az ember teljesen természetesnek vesz.

Jó lenne előbb gondolkozni kicsit, mielőtt ekkora hülyeségeket írsz.

2012. júl. 16. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!