Nyári vakáción lévő 14-20 köztis fiatalok, ti mikor szoktatok kimászni az ágyból?
Reggel? Délben? Délután?
Mert a közeli rokonom(17) szerint teljesen normális hogy leghamarabb 12-kor dongják fel a legyek.
Amikor a ti drága szüleitek éjt nappallá téve dolgoznak értetek,nem furdal a lelkiismeret kicsit sem titeket ,hogy nagy melák létetekre délig henyéltek ?Soha nem gondoltok arra ,hogy talán ,esetleg valami hasznosat is lehetne csinálni a nap délelőtti részében ,az átalvása helyett?
:)
Menjél, és máshol töltsd ki a frusztráltságod.
Jaaaa, majd' elfelejtettem:---> :)
Azért a 19-20 éves emberek már valószínűleg befejezték az iskolát, szóval nekik nincs vakáció, tehát a kérdés is hibás már itt.
Ettől függetlenül miért ne lehetne 12ig aludni?
Épp az a lényege a szünetnek/vakációnak vagy nevezzük akárminek, hogy az ember akkor kel, amikor akar.
Nem kell órára ébredni.
Lehet valaki 6-ig alszik, lehet valaki délután kettőig, ez van. A lényeg, hogy kipihenje magát.
Soha nem volt lelkiismeret furdalásom akkor sem, ha délután 3kor keltem fel...
(Mondjuk ebben benne van, hogy "drága anyukám" éjszakánként szokott dolgozni és 12 előtt ő sem kel fel szinte soha....)
Nem értem mi a probléma a pihenésben...
"Szüleim munkanélkülküliek, különben is mi az Istent kéne csinálnom ilyen melegben? Egy dolgot fel tudsz sorolni, adok egy húszezrest... Gondolkozz már ember..."
Nem találod fel magad?Mi az ,hogy munkanélküli?Tán még unatkoztok is?!
Jézusom mik vannak!
Alvásra ott van az éjszaka.
Nappal mindenki teszi a dolgát.
A henyélés hétszámra (és itt nem a hasznos munkában megfáradt ember jogos pihenőjéről beszélek )a másokon élősködés csúnya dolog.Vagy rosszul tudom?
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!