Nyári vakáción lévő 14-20 köztis fiatalok, ti mikor szoktatok kimászni az ágyból?
Reggel? Délben? Délután?
Mert a közeli rokonom(17) szerint teljesen normális hogy leghamarabb 12-kor dongják fel a legyek.
Te egy megkeseredett, savanyú vénasszony/ember vagy. Aki nem bírja elviselni, hogy a fiatalság nem úgy ugrál, ahogy te fütyülsz. Te meg ha fejre állsz, attól még 9-10-ig fognak aludni a kamaszok, ha tetszik, ha nem.
Nem érdekel senkit az élettörténeted, hogy te hogyan gondolkodtál fiatalkorodban. Magánügy.
Általánosítasz, egy kalap alá vonsz mindenkit. És ez tudod mit jelent ? Szűk lűtókörű és buta vagy. Ja, meg hiányoztál bioszról is.
Na, csókoltatlak.
"Mert nincs annyi hozzátok hasonló foglakozású, hogy a Ti példátok adja az általánosan követendő normalitást."
Ezt erősen megkérdőjelezném.
De oké, többen kifejtették a véleményüket, de mindet elutasítottad, te tudod.
De ha a környezeteben sokan gyűlölni fognak a hozzáállásod miatt, akkor magadra vess.
Nem a sajátja, hanem rokon (elvileg).
Viszont nem képes elfogadni, hogy nem az ő nézőpontja a helytálló.
Már nem azért, de most 19 vagy 20 éves vagy?
Vagy közben születésnapod volt? :) (Ez esetben Boldog születésnapot.)
Teljesen relatív, hogy mi a normális és mi nem.
Nekem az a normális, ha éjfél körül/után fekszem le és reggel alszom.
A legproduktívabb este vagyok és reggel szeretek aludni. Ezt szoktam meg, de nem csak én, hanem nálunk ez a normális.
"Milyen ember lesz az olyanból, aki 12-ig döglik az ágyban, nem dolgozik sehol?"
A kettő nincs összefüggésben. Én most inkább tanulok és nem dolgozom, ilyen egyszerű.
Már általános iskola alsó tagozatából jártam dolgozni, az elég is volt egy darabig.
Most amíg nem szorulok rá, nem megyek el sehova.
Majd ha végzek az egyetemmel, akkor megyek majd teljes állásba.
Igen,utolsó,12 körül kelek,de nem görnyedek egész nap a gép előtt.
Nyárimeló pedig szóban volt,de ahova akartam menni,ott nem vettek volna fel ennyi időre.Más lehetőség pedig nincs nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!