Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyári vakáción lévő 14-20...

Nyári vakáción lévő 14-20 köztis fiatalok, ti mikor szoktatok kimászni az ágyból?

Figyelt kérdés

Reggel? Délben? Délután?

Mert a közeli rokonom(17) szerint teljesen normális hogy leghamarabb 12-kor dongják fel a legyek.

2012. júl. 9. 19:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Te egy megkeseredett, savanyú vénasszony/ember vagy. Aki nem bírja elviselni, hogy a fiatalság nem úgy ugrál, ahogy te fütyülsz. Te meg ha fejre állsz, attól még 9-10-ig fognak aludni a kamaszok, ha tetszik, ha nem.

Nem érdekel senkit az élettörténeted, hogy te hogyan gondolkodtál fiatalkorodban. Magánügy.

Általánosítasz, egy kalap alá vonsz mindenkit. És ez tudod mit jelent ? Szűk lűtókörű és buta vagy. Ja, meg hiányoztál bioszról is.

Na, csókoltatlak.

2012. júl. 12. 14:51
 22/36 anonim ***** válasza:

"Mert nincs annyi hozzátok hasonló foglakozású, hogy a Ti példátok adja az általánosan követendő normalitást."

Ezt erősen megkérdőjelezném.

De oké, többen kifejtették a véleményüket, de mindet elutasítottad, te tudod.

De ha a környezeteben sokan gyűlölni fognak a hozzáállásod miatt, akkor magadra vess.

2012. júl. 12. 22:08
 23/36 anonim ***** válasza:
Te kérdező, egy makacs értetlen barom vagy, csak imádkozni tudok, hogy egyszer kinyílik a szemed...
2012. júl. 13. 00:31
 24/36 anonim ***** válasza:
Azért annyit odaírhattál volna, hogy tisztelet a kivételnek. Én nyári szünetben, és suliidőszakban hétvégén minden nap 6 órakor kelek, 7-kor indulok dolgozni, és este 6-ra vagyok újra itthon. Emellett még testépítek, valamint futok is, sőt most kapaszkodj meg még a boltba is elmegyek bevásárolni, valamint a füvet is lenyírom itthon. Viszont vasárnap minimum 9-ig alszom, aztán elmegyek motorozni a haverokkal, délután ha úgy van, akkor filmezünk egyet, vagy éppen megiszunk EGY és nem több(!) sört. Szerintem ez így rendben van, bár nem ez a gyakori, azt elismerem. 19/f
2012. júl. 13. 10:17
 25/36 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy itt az a kérdező baja, hogy a saját kamasz gyerekei reggel nem kelnek elég korán és helyettük idegenek dolgoznak a családi vállalkozásban - és a kérdés azért lett feltéve, hogy megerősítsék őt véleményében?
2012. júl. 14. 12:46
 26/36 anonim ***** válasza:

Nem a sajátja, hanem rokon (elvileg).

Viszont nem képes elfogadni, hogy nem az ő nézőpontja a helytálló.

2012. júl. 14. 12:56
 27/36 anonim ***** válasza:
Azért, ahogy azt fentebb írtam, suliidőszakban hétfőtől péntekig nekem sem megy a meló, csak hétvégén (építőipari nem kislánymeló), de itt most a nyári szünetről van szó. Szerintem sem normális ilyenkor 12-kor felkelni, aztán meg a gép előtt dögleni. Én elmegyek melózni a szünetben minden nap, vasárnap sem alszom tovább max. 10-nél. Emellett házimunkára is van időm, sőt testépítésre, futásra és még annyi más mindenre is, még, ha este 10-kor kerülök is ágyba, és másnap fél 6-kor irány a meló. Nincs mindenben igaza a kérdezőnek, de a kérdés még mindig fenn áll; milyen ember lesz az olyanból, aki 12-ig döglik az ágyban, nem dolgozik sehol? 14 éves korom óta melózok az építőiparban, és amit keresek, azt sem hétvégén a diszkóban szórom el. 20/f
2012. júl. 14. 19:44
 28/36 anonim ***** válasza:
Legalább a szintaxis 70%-os a kérdésnél, ennek azért örülhetnél ;)
2012. júl. 14. 19:47
 29/36 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de most 19 vagy 20 éves vagy?

Vagy közben születésnapod volt? :) (Ez esetben Boldog születésnapot.)

Teljesen relatív, hogy mi a normális és mi nem.

Nekem az a normális, ha éjfél körül/után fekszem le és reggel alszom.

A legproduktívabb este vagyok és reggel szeretek aludni. Ezt szoktam meg, de nem csak én, hanem nálunk ez a normális.

"Milyen ember lesz az olyanból, aki 12-ig döglik az ágyban, nem dolgozik sehol?"

A kettő nincs összefüggésben. Én most inkább tanulok és nem dolgozom, ilyen egyszerű.

Már általános iskola alsó tagozatából jártam dolgozni, az elég is volt egy darabig.

Most amíg nem szorulok rá, nem megyek el sehova.

Majd ha végzek az egyetemmel, akkor megyek majd teljes állásba.

2012. júl. 14. 19:57
 30/36 anonim válasza:

Igen,utolsó,12 körül kelek,de nem görnyedek egész nap a gép előtt.

Nyárimeló pedig szóban volt,de ahova akartam menni,ott nem vettek volna fel ennyi időre.Más lehetőség pedig nincs nálunk.

2012. júl. 14. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!