Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fordultak a magyar...

Miért fordultak a magyar fiatalok a Jobbik felé?

Figyelt kérdés

Engem megdöbbent ez a trend. A személyes tapasztalatom is az, hogy a fiatalok körében sikk lett jobbikosnak lenni, és a linkelt cikk is ezt alátámasztja. De hogy választhatják a magyar fiatalok ezt a horthysta nosztálgiát ébresztő, rasszista, irredenta, kiúttalan, bezárkózó erőt, amelyik még ráadásul EU zászlót éget, és Európa közepén Iránt tekinti példaképének? Ez akkora szegénységi bizonyítvány nekem, és nem is értem, mert a fiataloktól azt várná az ember, hogy a haladás mellé állnak.

[link]

2012. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
41%
Én LMP 4K mellett szimpatizálok, sosem szerettem a szélsőséges ideológiákat, a jobbik az egy vicc ateisták tábora és ateizmust akarja büntetni.
2012. júl. 5. 18:42
 2/65 A kérdező kommentje:
Na ezt nem értem én se. Nekem a Jobbik egy viccnek, egy gyengécske paródiának tűnik, mégis minden második fiatal, és minden ötödik biztos pártválasztó ezt támogatja.
2012. júl. 5. 18:45
 3/65 anonim ***** válasza:
38%
Minnél alacsonyabb az életszínvonal, annál inkább erősödnek a szélsőségek. Úgy is mondhatnám, hogy meg lehet köszönni a fidesznek, mszp-nek stb. És természetesen a haszontalan ballasztnak, pl ott az lmp. Az meg olyan, mint a passzív dohányzás, nem csinál semmit de még az is káros.
2012. júl. 5. 18:49
 4/65 anonim ***** válasza:
6%

Az mszp azért gyártotta a jobbikot, hogy Orbán Viktor 2/3-át megakadályozzák, de sikertelen kísérlet volt.

Még az szdsz átnevezése lmp-re is sikeretlen volt.

Ez a felmérés hazugsaág, mert az origo mszps lap, szerintem inkább a fiataloka fideszre szavaznak, mert unjáka többi kommunista pártot!

2012. júl. 5. 18:52
 5/65 anonim ***** válasza:
26%
Szánalmas duma az LMP-ről kedves olvastál egy LMP egy oldalát is?
2012. júl. 5. 18:54
 6/65 anonim ***** válasza:
24%

"Az meg olyan, mint a passzív dohányzás, nem csinál semmit de még az is káros."

Mert a Jobbik mit csinál?

2012. júl. 5. 19:01
 7/65 anonim ***** válasza:
80%
Jobbik? Legszívesebben dunába lövetné a másképpen gondolkodókat a zsidókat búzikat! Röviden ennyit.
2012. júl. 5. 19:03
 8/65 anonim ***** válasza:
4%
A dohányzás mért lenne már káros?
2012. júl. 5. 19:04
 9/65 anonim ***** válasza:
87%

A mai fiatalok az iskolarendszerben nem önállóságra és felelősségteljességre nevelik, nem kell csodálkozni, ha erős vezetőre vágynak, aki megmondja nekik, hogy mit és hogyan csináljanak.

Továbbá a (tényleges) kommunisták sokéves üldözése és az anarchisták láthatatlansága miatt a sok radikális változásra vágyó fiatalnak nincs választása: egészségesebb társadalomban a fiatalok megoszlanának a két oldal között, és így egyiknek se lenne megfelelő bázis, illetve lefoglalnák egymást.

2012. júl. 5. 19:05
 10/65 anonim ***** válasza:
20%
Magyarul Domina úrra vágynak a Magyarok aki bünteti őket?
2012. júl. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!