Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fordultak a magyar...

Miért fordultak a magyar fiatalok a Jobbik felé?

Figyelt kérdés

Engem megdöbbent ez a trend. A személyes tapasztalatom is az, hogy a fiatalok körében sikk lett jobbikosnak lenni, és a linkelt cikk is ezt alátámasztja. De hogy választhatják a magyar fiatalok ezt a horthysta nosztálgiát ébresztő, rasszista, irredenta, kiúttalan, bezárkózó erőt, amelyik még ráadásul EU zászlót éget, és Európa közepén Iránt tekinti példaképének? Ez akkora szegénységi bizonyítvány nekem, és nem is értem, mert a fiataloktól azt várná az ember, hogy a haladás mellé állnak.

[link]

2012. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 legion ***** válasza:
100%
Majd ha a Fidesz mindent megtesz azért,hogy a fiatalokat elcsábítsa a Jobbikból,akkor majd nem fordulunk a Jobbik felé.Ha majd a Jobbik ötleteit a Fideszes képviselők egymással versenyezve szavazzák meg,és a polgármestereik azon fogan ölre menni,hogy ki a jobb hazafi,ki tud többet tenni az országért,és ezzel kifogni a szelet a szélsőségesek vitorlájából,majd ha olyan börtönbüntetések lesznek a közpénztolvajoknak,adócsalóknak,gyilkosoknak,amilyet a Jobbik szeretne,majd ha több pénzt költünk a kórházakra,mint a börtönökre,és nem fordítva,ha majd nem lesz semmi mondanivalója a számunkra a Jobbiknak,majd nem oda fordulunk!
2014. febr. 16. 23:53
 62/65 legion ***** válasza:
55%
Ha nem tetszik a válasz,minek teszed fel a kérdést?Szerintem a többi fiatal is ezt válaszolná,amit én.Miféle válasz lett volna jó,amit nem húzol le?
2014. febr. 23. 00:29
 63/65 Tibich válasza:
100%
Tudom, hogy már régen nyiílt ez a topic, de a sok hsz-t végigolvasva nem tudok nem hozzászólni. 20 éves fiú vagyok, 4 éve jobbikos, 1 éve hivatalosan is. Felháborítanak a sok tudatlan magát felsőbbrendűnek tartott elmeháborodottak véleményei a Jobbikról. Meg már eleve a kérdés is, hogyan lehet ilyen buták megfogalmazni? Én tényleg nem akarok személyeskedni, de az oktatásnai nem az a hibája, hogy mi vagyunk, hanem az, hogy valaki ilyen hülyeséget kérdez. (és most nem akarok vitát nyitni Horthyról, de lehetne, rátok férne...) Tehát miért vagyunk mi, fiatalok Jobbikosok? Azért mert az elmúlt 25 évben egymást váltogató két párt bebizonyította mennyire alkalmatlanok arra, hogy számunkra szép jövőt garantáljanak. Bebizonyították, hogy a lopáson, csaláson, emberek kihasználásán kívül mást nem hajlandóak tenni, és ezt meg az emberek úgy sem képesek felfogni, hogy a pofájukba is röhögnek mellé. NEM A JOBBIK TETTE TÖNKRE AZ ORSZÁGOT! Ez a párt azért alakult, mert nem bírta tovább nézni, amit az MSZ(M)P és a Fidesz művel a hazánkkal. SOkan az oktatás hiányát emlegetik, nevetséges... Úgy látszik nem vagytok azzal tisztában, hogy az EGYETEMEKEN 60-70%-os a Jobbik támogatottsága. Azon embrek között akik a közeljövő értelmiségi osztályát fogják adni az országnak. Tehát pont az ellenkezője látszik annak amiről ti papoltok, okoskodtok. A Jobbikot azon fiatalok követik s támogatják, akik tudnak GONDOLKODNI, méghozzá tisztán. Nem hagyják, hogy becsapják őket, átlátnak a rendszeren, és igenis hajlandóak is tenni a változásért, nem pedig csak otthon ülnek s várják a sült galambot. A rasszista, náci jelzők pedig még magyarázást sem érdemelnek. Ezeken a szavakat azok sütik ránk akik vagy tőlünk félnek (itt a Fideszre s a baloldalra gondolok, akik attól tartanak, hogy véget ér számukra a hatalommal való visszaélés lehetősége, s talán el is számoltatja őket valaki), vagy pedig attól, hogy szembenézzenek a problémákkal amik a jelen Magyarországot átjárják. Bocsi ha hosszú voltam, de nem tudtam magamban tartani. Adjon az Isten Szebb Jövőt mindenkinek!
2014. okt. 8. 19:48
 64/65 anonim válasza:
100%

Azért mert a jobbik elég cigányellenes nézeteket vall.

Azért is erősödik ilyen rohamosan mert a magyarok szeretnének egy olyan hazában élni, ahol jobban megbecsülnek egy dolgozó magyart, vagy egy kis nyugdíjast mint egy segélyekért rohangáló pudvás román fattyat.

A fiatalok meg vagy követik ebben a szüleiket, vagy csak szeretnének olyan helyen felnőni, ahol nem a kisebbség diktál.

2015. jún. 28. 22:00
 65/65 anonim válasza:
21%
2018-ban csak a Jobbik
2015. júl. 16. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!