Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fordultak a magyar...

Miért fordultak a magyar fiatalok a Jobbik felé?

Figyelt kérdés

Engem megdöbbent ez a trend. A személyes tapasztalatom is az, hogy a fiatalok körében sikk lett jobbikosnak lenni, és a linkelt cikk is ezt alátámasztja. De hogy választhatják a magyar fiatalok ezt a horthysta nosztálgiát ébresztő, rasszista, irredenta, kiúttalan, bezárkózó erőt, amelyik még ráadásul EU zászlót éget, és Európa közepén Iránt tekinti példaképének? Ez akkora szegénységi bizonyítvány nekem, és nem is értem, mert a fiataloktól azt várná az ember, hogy a haladás mellé állnak.

[link]

2012. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
92%
Fáj ez a sötétség.Aszondja a paraszt,hogy az MSZP kreálta a jobbikot.Ilyet a tipikusan agymosott degenerált fityeszesek hisznek csak el.A zázrivecz ezek szerint azért nyalta orbán valagát a polgári körben,hogy belülről bomlassza a szervezetet?
2012. júl. 5. 19:23
 12/65 anonim ***** válasza:
41%
Mert a gyűlölködésbe menekülnek a személyes sikertelenségeik miatt.
2012. júl. 5. 19:24
 13/65 anonim ***** válasza:
27%

"Magyarul Domina úrra vágynak a Magyarok aki bünteti őket?"

Nem, egy erőskezű vezetőre, aki gondolkodik helyettük, megmondja mit csináljanak, és akire lehet mutogatni, ha valami félresikerül.

14/65 anonim ***** válasza:
34%
Én nem szeretem ha parancsolnak és imádom hogy magam találok mindent, nem vágyok katonaságra.
 15/65 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok jöttek, 1-2 kivétellel mindegyiket hasznosnak jelöltem, a többire nem nyomtam semmit.

Én is talán ott keresném a problémát, ahol a 9. válaszoló, az iskolák környékén, mert ott nem tanítják meg a fiataloknak a demokrácia értékeit és fontosságát, ezért nem szólal meg a vészcsengő egy felvállaltan antidemokratikus párt jelentkezésekor. (Tetszett a Domina úr hasonlat is, bár az ide persze erős.)

2012. júl. 5. 19:35
 16/65 anonim ***** válasza:
33%
Én nálam az verte ki a biztosítékot mikor Ateistákat és melegeket akarta büntetni, én ugyanis meleg vagyok, de ugyan úgy kiverte nálam mikor Ékes Ilona gyógyítani kívánta a melegeket.
2012. júl. 5. 19:38
 17/65 anonim ***** válasza:
15%

11-es, pörzse mszp rendezvényeket komponált, morvai baló felesége, vonát lendvai ildikó tanította az egyetemen vagy hol, a jobbik soskzor együtt szavaz az mszpvel, stb.

Ennél több bioznyíték nem kell, hogy az mszp gyártotta a jobbikot a fidesz ellen!hogy a jobboldalról lopja meg a fidesz szavazatait. ez kommunista trükk, de sok ember átlát rajta!

2012. júl. 5. 19:39
 18/65 anonim ***** válasza:
27%

"Én nem szeretem ha parancsolnak és imádom hogy magam találok mindent, nem vágyok katonaságra."

Jó, de én az átlag Jobbik szavazóról beszéltem, nem rólad.

2012. júl. 5. 19:47
 19/65 anonim ***** válasza:
11%
17: bár nem értek egyet, mert Ángyán lelepezte, hogy a fideszt és az mszp-t ugyanazok a nagytőkés háttéremberek irányítják (keress rá google), de azt kihagytad az indoklásból, hogy a Jobbikban is ülnek ex-MSZMP-sek. A jelenleg parlamentben lévő pártok közül eddig egyedül az LMP-ről nem derült ki, hogy vannak köztük volt MSZMP-sek, javítsatok ki, ha tévedek.
2012. júl. 5. 19:56
 20/65 anonim ***** válasza:
94%

Mert a jobbik olyan ma mint régen a fidesz.A fiatalok közül keres tagokat akik hűek hozzá.

Meg lehetséges hogy ez erősödő cigány problémák miatt is.Az az ember is a jobbikra fog szavazni aki sok pontjukkal nem ért egyet.

2012. júl. 5. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!