Miért fordultak a magyar fiatalok a Jobbik felé?
Engem megdöbbent ez a trend. A személyes tapasztalatom is az, hogy a fiatalok körében sikk lett jobbikosnak lenni, és a linkelt cikk is ezt alátámasztja. De hogy választhatják a magyar fiatalok ezt a horthysta nosztálgiát ébresztő, rasszista, irredenta, kiúttalan, bezárkózó erőt, amelyik még ráadásul EU zászlót éget, és Európa közepén Iránt tekinti példaképének? Ez akkora szegénységi bizonyítvány nekem, és nem is értem, mert a fiataloktól azt várná az ember, hogy a haladás mellé állnak.
"Magyarul Domina úrra vágynak a Magyarok aki bünteti őket?"
Nem, egy erőskezű vezetőre, aki gondolkodik helyettük, megmondja mit csináljanak, és akire lehet mutogatni, ha valami félresikerül.
Érdekes válaszok jöttek, 1-2 kivétellel mindegyiket hasznosnak jelöltem, a többire nem nyomtam semmit.
Én is talán ott keresném a problémát, ahol a 9. válaszoló, az iskolák környékén, mert ott nem tanítják meg a fiataloknak a demokrácia értékeit és fontosságát, ezért nem szólal meg a vészcsengő egy felvállaltan antidemokratikus párt jelentkezésekor. (Tetszett a Domina úr hasonlat is, bár az ide persze erős.)
11-es, pörzse mszp rendezvényeket komponált, morvai baló felesége, vonát lendvai ildikó tanította az egyetemen vagy hol, a jobbik soskzor együtt szavaz az mszpvel, stb.
Ennél több bioznyíték nem kell, hogy az mszp gyártotta a jobbikot a fidesz ellen!hogy a jobboldalról lopja meg a fidesz szavazatait. ez kommunista trükk, de sok ember átlát rajta!
"Én nem szeretem ha parancsolnak és imádom hogy magam találok mindent, nem vágyok katonaságra."
Jó, de én az átlag Jobbik szavazóról beszéltem, nem rólad.
Mert a jobbik olyan ma mint régen a fidesz.A fiatalok közül keres tagokat akik hűek hozzá.
Meg lehetséges hogy ez erősödő cigány problémák miatt is.Az az ember is a jobbikra fog szavazni aki sok pontjukkal nem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!