Nem félnek a cigányok, hogy egyszer tényleg fasiszták lesznek a magyarok?
Félnek ők, és mint ahogyan azt a kezdő pszihológusnak is tanítják, az agresszió sokszor a félelemben gyökerezik.
De túlságosan szeretik a könnyű pénzt ahhoz, hogy dolgozni kezdjenek...persze tisztelet a kivételnek. Ugyanakkor tudják, hogy a drágaságos EU mindenképpen mellettük fog állni.
Ehhez nem kell fasisztának lenni hogy tegyen valaki ellenük . Van pár normális is közöttük akik rendesen dolgoznak és nem lopnak . Sajnos nem sok ilyen van .
De a többség csak lop , rabol és ingyenélő . Az ilyenek ellen valóban tenni kéne és főleg a kormány dolga lenne .Engem az háborít fel a legjobban hogy még ők vannak felháborodva hogy ha ezt valaki szóvá teszi . Szerintem 5 éven belül lesznek olyanok akik tesznek valamit . De igazából az a baj a magyarokkal hogy sok mindent eltűrünk meg csak szövegelünk de tenni már kevesen mernek . Például ott volt a nagy tüntetések a Gyurcsány ellen de most senki sem megy oda hozzá és bever neki egyet .
"Miért ki tűri sokáig hogy a tetvek szívják a vérét? Csak sajna mi dolgozó magyarok, na de egyszer elszakad a cérna és Borsod, Somogy nem hagyja sokáig!"
Engem ugyanúgy zavar, hogy a 8 osztályos félalkesz, kopasz hazzfyak szívják a véremet.
addig addig hajtogatják hogy rasszista a magyar amíg megmutatja neki a magyar hogy "oké az vagyok"
akkor futnak az eu hoz és megkötik a kezünk
megint kezdik előröl és eltelik 20-30év mire tehetünk valamit mert kikotródnak végre a megfigyelők
nem félnek mert tudják hogy a szolgáik nem tehetnek semmit :(
"Engem ugyanúgy zavar, hogy a 8 osztályos félalkesz, kopasz hazzfyak szívják a véremet."
Soha nem láttam még kopasz hazafiakat segélyért sorbanállni már kora hajnalban, pedig minden nap arra megyek munkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!