Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem félnek a cigányok, hogy...

Nem félnek a cigányok, hogy egyszer tényleg fasiszták lesznek a magyarok?

Figyelt kérdés
Egy idő után 5-10 év szerintem nagyon buta dolgok lesznek és ő miattuk.

2012. jún. 17. 18:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

"Ártatlan járókelőknek lőtték ki a szemét."

nem értelek:)

ők mind ártatlanok voltak

ártatlanul felszedték az utcakövet

ártatlanul bedobták vele a kirakatot

ártatlanul kifosztották a kirakatot

ártatlanul törtek zúztak

csak szegény ártatlanoknak nem volt annyi eszük hogy az okozott kárt adó formájában nekem kell kicsengetnem

nem az a módja bármilyen megmozdulásnak hogy a magántulajdont széttöröm a fél fővárost meg romba döntöm

idióta huligánok voltak

lehet rám fujjogni de semmilyen "nagy hazafisággal" nem igazolható a felesleges rongálás

2012. jún. 18. 19:23
 22/26 Viktor1998 válasza:
Ha mi lszünk a fasiszták utána minket fognak hibáztatmi....Jogosan.Amúgy addigra már lehet ,hogy több lesz a roma mint a magyar.
2012. jún. 18. 19:28
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

[link]

[link]

Az utcán békésen haladó tömegbe lőttek a rendőrök, tehát akár be is fejezheted a pofátlan hazudozásodat.

2012. jún. 18. 19:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,én borsodi vagyok de a magyar és a cigány között az az egyik különbség hogy a cigányok összetartanak,a magyarok viszont nem,sőt néha még jól kiba*znak a másik magyarral csak hogy neki ne legyen már jobb.

Én láttam egyszer hogy a cigányok belekötöttek egy magyar nőbe a buszon,de a buszon levő magyarok inkább elfordították a fejüket minthogy segítettek volna,én mentem oda és hajtottam el őket.

A magyaroknak nagyon nagy birka türelmük van,lásd a mostani politikai helyzetet,kussol minden dolgozó,Orbánék meg külföldön azt mondják hogy szárnyal a magyar gazdaság és hogy itt nincs cigánybűnözés.

A cigányok ráéreztek hogy nekik most minden lehet és eléggé elszaladt velük a ló.

Gondolok ilyenekre hogy idős emberekhez törnek be,megverik-kirabolják őket,ha viszont elkapják őket akkor a saját fajtája közé kerül be ahol kap meleg kaját,járhat kondizni és a többiektől tökéletesíti a betörési technikákat,majd ha kijön a sittről folytatódik ez az egész előlről,persze a mi pénzünkön.

Fogalmam sincs hogy mi lesz ebben az országban 10-15 év múlva,de szerintem nagyon gyorsan össze kéne fognunk és nagyon sok embernek ki kéne nyitnia végre a szemét.

2012. jún. 18. 20:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A "cigány összetartás" ja mivel nem csinálnak semmit, egész nap zenélnek, szaporodnak, egy utcában lakik az egész család, ha elgázolják az egyik gyereket, ott vannak percek alatt lincselni, ez rohadtul nem összetartás... Egyszer tartanának az egyik felé fegyvert a többi futna össze-vissza. A buszos dologról meg annyit, hogy biztos megnézik kik vannak fent, a mai fiatalok vékonyak, nyálasak, az öregek meg örülnek hogy élnek. Mindenki félti a tyúkszaros életét, érjen haza épségben és nézheti a barátok közt legújabb részét. :)
2012. jún. 18. 22:47
 26/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egyáltalán nem tartanak össze mert képesek felnyomni saját testvérét is ha veszélybe kerül a bőrük és ezt személyesen is tapasztaltam . Mégpedig úgy hogy tartozott egy cigány 1 hónapja aztán meguntam és pár ismerősömmel elkezdtük keresni és megtudtuk hogy hol Lalik a rokona és mikor meglátta hogy négyen ott vagyunk úgy hogy fegyver van az övünknél addig össze vissza hazudott de amikor félrehúztam a pulóvert hogy meglássa a pisztolyt meg se mert szólalni és csak dadogva magyarázta el hogy ott bujkál hátul a fészerbe . Ott megfenyegettük azt aki tartozott és másnap már hozta a pénzt . Úgyhogy amint megérzik hogy bajban vannak csak azon gondolkodnak hogy hogyan mentsék magukat . De viszont hamar össze kéne ellenük fogni mert nemsokára mi leszünk nagy bajban és az sajnos valóban igaz hogy a magyarok nagy része gyáva és meghúzzák magukat pedig ha összefogunk bárkit meg tudunk leckéztetni . Például 56ban meg tudtuk szorongatni az oroszokat .
2012. jún. 18. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!