Nem félnek a cigányok, hogy egyszer tényleg fasiszták lesznek a magyarok?
"Ártatlan járókelőknek lőtték ki a szemét."
nem értelek:)
ők mind ártatlanok voltak
ártatlanul felszedték az utcakövet
ártatlanul bedobták vele a kirakatot
ártatlanul kifosztották a kirakatot
ártatlanul törtek zúztak
csak szegény ártatlanoknak nem volt annyi eszük hogy az okozott kárt adó formájában nekem kell kicsengetnem
nem az a módja bármilyen megmozdulásnak hogy a magántulajdont széttöröm a fél fővárost meg romba döntöm
idióta huligánok voltak
lehet rám fujjogni de semmilyen "nagy hazafisággal" nem igazolható a felesleges rongálás
Figyelj,én borsodi vagyok de a magyar és a cigány között az az egyik különbség hogy a cigányok összetartanak,a magyarok viszont nem,sőt néha még jól kiba*znak a másik magyarral csak hogy neki ne legyen már jobb.
Én láttam egyszer hogy a cigányok belekötöttek egy magyar nőbe a buszon,de a buszon levő magyarok inkább elfordították a fejüket minthogy segítettek volna,én mentem oda és hajtottam el őket.
A magyaroknak nagyon nagy birka türelmük van,lásd a mostani politikai helyzetet,kussol minden dolgozó,Orbánék meg külföldön azt mondják hogy szárnyal a magyar gazdaság és hogy itt nincs cigánybűnözés.
A cigányok ráéreztek hogy nekik most minden lehet és eléggé elszaladt velük a ló.
Gondolok ilyenekre hogy idős emberekhez törnek be,megverik-kirabolják őket,ha viszont elkapják őket akkor a saját fajtája közé kerül be ahol kap meleg kaját,járhat kondizni és a többiektől tökéletesíti a betörési technikákat,majd ha kijön a sittről folytatódik ez az egész előlről,persze a mi pénzünkön.
Fogalmam sincs hogy mi lesz ebben az országban 10-15 év múlva,de szerintem nagyon gyorsan össze kéne fognunk és nagyon sok embernek ki kéne nyitnia végre a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!