Titeket nem idegesít, hogy a terhesek minden kommentjükbe
beírják, hogy 20 hetes kismama vagyok stb?
17-20! Nekem az eceteshal.
11 éves nagylány és 14 hónapos kisfiú, anyukája, illetve 11 hetes ikerterhes kismama
Ja, és 29/N
:)
2012. jún. 26. 17:33
A helyzet az, hogy a kismamák egy része szörnyen el van ájulva attól, hogy Ő most áldott állapotban van. Bosszantó, hogy mindenkinek szétkürtölik a boldogságukat, fennhangon hirdetik, szinte azt nem mondják, hogy nekik kijár az ünneplés, később a tisztelet és ha második gyerekünk lesz még nagyobb tisztelet és van egy tekintély rangsor az 1-2-3 gyerekesek között.
2012. jún. 26. 17:52
csak a gyerekvállalás témakörben találkoztam ilyennel.
engem jobban idegesít, mikor felteszek egy kérdést és lényegtelen a kérdés szempontjából hogy hány éves, milyen nemű vagyok, mégis van olyan barom ami megkérdezi.
aztán meg meg van sértődve ha visszaírom hogy bocsi, ez egy anomin oldal, ugyanúgy nem akarom megadni, ahogy a nevem, lakcímem, telefonszámom sem.
a terhesség, szoptatás témakörbe csak írják le hány hetesek, hadd örüljenek :) remélem majd egyszer én is leszek várandós és én is örülhetek :D
21 éves nem terhes lány
2012. jún. 26. 18:44
engem nem idegesít,eddig fel sem tűnt,de most hogy mondod ...tényleg felesleges mindenhová odaírni,de bunkóság,most már idegesít!!!!!!!!!!!!!vicceltem:)nem mindegy van aki meg azt írja oda mindig hogy 4 gyerkőc anyukája(bocs ,nem akarok személyeskedni)
2012. jún. 26. 18:51
25/31 A kérdező kommentje:
nem szoktam olvasni a gyerekvállalás témakört, mert teljes mértékben hidegen hagy, de ott még oké, h leírják h épp 23 hetesek a pocaklakóval, vagy 5 hós a gyerek. én ebben a témakörben és a kajásban szoktam ilyennel találkozni. de tényleg olyan kérdéseknél, aminél aztán a kutyát nem érdekli, hogy terhes.
26/31 A kérdező kommentje:
az meg a másik kedvencem. "x gyerkőc anyukája vagyok" kit érdekel, ha egyszer az volt a kérdés, hogy milyen hajam legyen az esküvőn. mert ilyennel is találkoztam már :))
De, elég zavaró. Meg a speciális, nemlétező szavaik és rövidítéseik: khm, babó, hós.. gyügyögnek, mintha ovisoknak mesélnênek.
2012. jún. 26. 21:26
Sok idegesítő szokás van, de ezzel még ezidáig nem találkoztam. Engem a halmozott írásjelek használata, a modoros nyelvezet meg hasonlók idegesítenek.
24/F nem terhes
2012. jún. 27. 00:11
Ez eddig fel se tűnt,ígynem idegesít.Engem inkább a többes szám zavar( teljesen értelmetlen)pl.: jön a fogunk, ettünk(közben csak a kisbaba evett) stb.. ez szerintem rosszabb.
2012. jún. 30. 19:18
Huuu most egy csomót nevettem,ez jó volt:) 18 hkm XD
2012. júl. 1. 01:35
Kapcsolódó kérdések: