Titeket nem idegesít, hogy a terhesek minden kommentjükbe beírják, hogy 20 hetes kismama vagyok stb?
pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
első oldal, utolsó válasz :) utána mások is szidják ezért :D
Én is találkoztam már ilyesmivel. :D
Azért igen, kicsit vicces...de hát ez van, ezt kell szeretni, vagy épp nem szeretni.
Bár én sem kedvelem annyira, hogy amikor valaki terhes lesz csak a terhességével van elfoglalva. Mikor kész a 4D-s ultrahang felvétel rögtön az lesz a facebookos profilja, stb...
De hát lehet mi is így járunk mikor mi leszünk terhesek.
0 hetes terhes :D
De igen, r.o.h.a.d.t.u.l idegesít.
Most akkor én is így írjam alá (még sosem tettem) :
11 éves nagylány és 14 hónapos kisfiú, anyukája, illetve 11 hetes ikerterhes kismama
A fenét érdekli. Ha nincs köze a témához, meg pláne....
Talán meg akarják osztani a világgal, hogy állapotosak? Nem tudom, én csak akkor írnám le, hogy terhes vagyok, ha olyan a kérdés témája, vagy ha megkérdezik. De egy olyan kérdésnél, aminek semmi köze a terhességhez, babázáshoz, nem értem miért kell ecsetelni. Persze semmi baj ezzel, de ez olyan mintha én pl leírnám a mondandóm közbe vagy a végén, hogy mi a kedvenc kajám. Ezentúl én is megjegyzem minden válaszom végén, hogy kedvenc kajám a rakott kel.
21/L Kedvenc kajám a rakott kel
Volt korábban itt egy kérdés, ott sem tartozott szorosan a témához, de egy 20 éves kismama minden egyes válasza után odaírta. Mivel kb. oldalakon át dumált, és eléggé kitűnt a %-a (tehát nem 78%-os volt, hanem valami nagyon rossz, olyan 50valamennyi, nem volt több ilyen), de mégis mind a 20 hozzászólása alá oda volt írva makacsul: 20 éves kismama. Hátha valaki elfelejtette.
Aztán akadtak, akik megkérdezték, végül is ennyire büszke magára, hogy 20 évesen már gyereke van, vagy mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!