Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyek azok a keresztnevek,...

DDD97 kérdése:

Melyek azok a keresztnevek, amiktől kiráz a hideg?

Figyelt kérdés
Amik nem tetszenek... és miért... amúgy érdekes, magamon vettem észre, hogy az is befolyásolja, hogy tetszik egy név, hogy ha van egy olyan ismerősünk, aki nem szimpi akkor vele együtt a neve se lesz szimpi.:)
2012. jún. 19. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó, ahogy veszem észre el se tudod dönteni, hogy tetszik neked az a név, hogy Magor, vagy nem.

Egyébként a Tekla nekem nem tetszik, mindig a cékla jut eszembe rolla.

2012. jún. 19. 19:52
 42/76 anonim ***** válasza:
12%
Az angolból átvett nevek nekem se tetszenek, meg hogy bárminek lehet már keresztelni. Pl: Ágacska Ajándék Napsugár Alma Málna (gyümölcstál xD) Rebeka Gyuri József Nintendó Brájen stb Hirtelen ennyi jó pár oldalt írhatnék ha kezembe vennék egy új naptárt :D
2012. jún. 19. 19:56
 43/76 anonim ***** válasza:
44%
Egon... Na etöl a névtöl tényleg kiráz a hideg!!!
2012. jún. 19. 20:00
 44/76 anonim ***** válasza:
23%
Béla, Ödön, József, Olivér
2012. jún. 19. 20:15
 45/76 anonim ***** válasza:
73%

Dorottya és Lajos (brrrr.! Ez a kettő nálam mindent visz.)

Van még: Kitty, Vivien, Dzsennifer/Dzsesszika ill. Vilmos - sőt: hosszú lenne még a sor.

2012. jún. 19. 20:29
 46/76 anonim ***** válasza:
24%
Jeeeeeeee! Mindenkit lepontoznak! De engem mér'? Há' szerintetek a Márlonbrándó szép név?
2012. jún. 19. 20:32
 47/76 A kérdező kommentje:

Előzöris arra kérlek benneteket, hogy senkit ne pontozzunk le! Hiszen mindenkinek más az ízlése, és ez így van rendjén.

12.ik válaszoló... írtad, hogy Nóra vagy.. nem kell így felháborodni, mint írtam mindenkinek más az ízlése, légy büszke a nevedre, ha neked tetszik.

14.ik válaszoló.... Nóra vagyok, és ez a legdivatosabb név....írtad... hát nemtudom, milyen az a "divatos név" de még mindig többezer van belőlük, bár kisgyerekeknek mostanában nem adják.

Összeírtam a neveket amiket kommenteltetek egy papírra, és a legtöbb a Borbálára érkezett. Egyébként szerintem borzasztóan öreges, és régi még egy nagyinak is öreges.:D Aztán holtverseny Kevin és Dzsennifer... csodálkoztam a Kevinen bár ez is tucatnév lett.. és a "nem a nap barnította barna emberfaj" körében elterjedt de nekem azért mégse undorító úgymond mert csomó helyes pasit ismerek, aki Kevin.:D Dzsenniferről.. inkább ne is beszéljünk... meg Dzsesszika... ezt is kedves barna társaink hozták "divatba". :D

2012. jún. 19. 20:34
 48/76 anonim ***** válasza:
45%
Én minden nevet utálok, kivéve a sajátomat.
2012. jún. 19. 20:35
 49/76 A kérdező kommentje:

Most pedig besorolom a neveket undorítósági faktorba.xD

Ez is szavazatotok és egyéni véleményem alapján történik.

A rendszeres szavazók körében kisorsolok egy intellektuális felmosóvödrör.:) :DDD de ha most kommentelsz, tiéd lehet a komodói varánuszról szóló dvd-m. És ez még nem midnen megajándékozlak még egy komodói varánuszos dvdvel ha sárga zoknit viselsz.:DDDD

1. faktor: normál, elviselhető nevek:

Henrietta(úgyhogy Heni szerintem cuki)

Eszter(semmi különös, átlagnév)

Bodza(az összes vegyes gyümölcs névből szerintem ez cuki)

Barbara

Bettina

Viktória

Dóra

Blanka

2. faktor: unalmas, tucatnevek és nagyi/nagypapi nevek:

Margit

Georgina

Vilmos

Gréta

József

Zsóka

Béla

Tibor

Borbála

Abigél

Vilma

Imre

Mónika

Ferenc

3. faktor: ezek a valamiért idióta nevek:

Anett

Tamás

Dorottya(úgyhogy Dorka cuki, de így túl kemény)

Levente

Alíz(mintegy kutya)

Violett(ez amúgy nem egy virág? xd)

Iván

Réka

Vanda(ez is kutyanév)

Rebeka(ahogy kiejtem ezt a nevet, egy dagadt elhanyagolt nő jut róla eszembe, pedig nincs ilyen ismim)

Olivér

Zsombor

iringó

Virág

Alma

Renáta

Ágnes

4. faktor: ősi magyar nevek vagy mi a jó élet és egyéb szépséges nevek:

Ödön(bödön)

Vajk

Magor

Edgár

Egon

Valter

Krisztofer

Heléna

Zoé(tucatnév)

Edit

Farkas

Kende

Barabás

Zétény

Orsolya

Bella

Izabella

Hedvig

Nikoletta

Taksony

Petra

5. faktor gyümölcsnevek, és "szpesől" nevek mert mi már olyan kemények vagyunk, hogy külföldi nevet adunk kölkünknek:

Roxána

Ábris(wtf?!)

Pamela

Rosalinda

Larion

Jessica

Valentin

Maximillián

Nintendo

Zsáklin

Kendra

Eufrozina

Szidónia

Kitty

Mira

Kíra

Maja

Ajándék(egy ajándék lehetsz a szüleidnek)

6. faktor: ami ellen nem kell használni napbarnítót, ami alapból barna:

Márlonbrándó

Kevinkosztner

Seherezádé

Dzsesszika

Brendon

Rafael

Titanilla

7. faktor: a győztes faktor:

Nóra(most két kommentelő stílusával hozzátett, hogy mégjobban ne kedveljem ezt a nevet.:) )

Töhötöm

Tekla

Málna

Ribizli

Huba

Ubul

Vilhelmina

Jácint

Emerencia

Leokádia

Nos kedves kommentelők, ha végigolvastátok monológomat szavzzatok! a 7. faktorból szavazhattok egyre névre ami majd kiérdemli a legrosszabb keresztnév címet... és a többi faktorból tehát a másik 6 faktorból egyetlen egy nevet választhattok ki.( Ez a név a közönségdíjat kapja) Az a név nyer, ami a legtöbb szavazatot kapja..

Nem akarunk senkit megsérteni, ha neve bekerült valamelyik faktorba. Hiszen nem tehetünk róla hogy drága szüleink milyen névvel illettek minket.

2012. jún. 19. 21:07
 50/76 A kérdező kommentje:
48. adik válaszoló és mi a saját neved? :))
2012. jún. 19. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!