Melyek azok a keresztnevek, amiktől kiráz a hideg?
Kedves utolsó, ahogy veszem észre el se tudod dönteni, hogy tetszik neked az a név, hogy Magor, vagy nem.
Egyébként a Tekla nekem nem tetszik, mindig a cékla jut eszembe rolla.
Dorottya és Lajos (brrrr.! Ez a kettő nálam mindent visz.)
Van még: Kitty, Vivien, Dzsennifer/Dzsesszika ill. Vilmos - sőt: hosszú lenne még a sor.
Előzöris arra kérlek benneteket, hogy senkit ne pontozzunk le! Hiszen mindenkinek más az ízlése, és ez így van rendjén.
12.ik válaszoló... írtad, hogy Nóra vagy.. nem kell így felháborodni, mint írtam mindenkinek más az ízlése, légy büszke a nevedre, ha neked tetszik.
14.ik válaszoló.... Nóra vagyok, és ez a legdivatosabb név....írtad... hát nemtudom, milyen az a "divatos név" de még mindig többezer van belőlük, bár kisgyerekeknek mostanában nem adják.
Összeírtam a neveket amiket kommenteltetek egy papírra, és a legtöbb a Borbálára érkezett. Egyébként szerintem borzasztóan öreges, és régi még egy nagyinak is öreges.:D Aztán holtverseny Kevin és Dzsennifer... csodálkoztam a Kevinen bár ez is tucatnév lett.. és a "nem a nap barnította barna emberfaj" körében elterjedt de nekem azért mégse undorító úgymond mert csomó helyes pasit ismerek, aki Kevin.:D Dzsenniferről.. inkább ne is beszéljünk... meg Dzsesszika... ezt is kedves barna társaink hozták "divatba". :D
Most pedig besorolom a neveket undorítósági faktorba.xD
Ez is szavazatotok és egyéni véleményem alapján történik.
A rendszeres szavazók körében kisorsolok egy intellektuális felmosóvödrör.:) :DDD de ha most kommentelsz, tiéd lehet a komodói varánuszról szóló dvd-m. És ez még nem midnen megajándékozlak még egy komodói varánuszos dvdvel ha sárga zoknit viselsz.:DDDD
1. faktor: normál, elviselhető nevek:
Henrietta(úgyhogy Heni szerintem cuki)
Eszter(semmi különös, átlagnév)
Bodza(az összes vegyes gyümölcs névből szerintem ez cuki)
Barbara
Bettina
Viktória
Dóra
Blanka
2. faktor: unalmas, tucatnevek és nagyi/nagypapi nevek:
Margit
Georgina
Vilmos
Gréta
József
Zsóka
Béla
Tibor
Borbála
Abigél
Vilma
Imre
Mónika
Ferenc
3. faktor: ezek a valamiért idióta nevek:
Anett
Tamás
Dorottya(úgyhogy Dorka cuki, de így túl kemény)
Levente
Alíz(mintegy kutya)
Violett(ez amúgy nem egy virág? xd)
Iván
Réka
Vanda(ez is kutyanév)
Rebeka(ahogy kiejtem ezt a nevet, egy dagadt elhanyagolt nő jut róla eszembe, pedig nincs ilyen ismim)
Olivér
Zsombor
iringó
Virág
Alma
Renáta
Ágnes
4. faktor: ősi magyar nevek vagy mi a jó élet és egyéb szépséges nevek:
Ödön(bödön)
Vajk
Magor
Edgár
Egon
Valter
Krisztofer
Heléna
Zoé(tucatnév)
Edit
Farkas
Kende
Barabás
Zétény
Orsolya
Bella
Izabella
Hedvig
Nikoletta
Taksony
Petra
5. faktor gyümölcsnevek, és "szpesől" nevek mert mi már olyan kemények vagyunk, hogy külföldi nevet adunk kölkünknek:
Roxána
Ábris(wtf?!)
Pamela
Rosalinda
Larion
Jessica
Valentin
Maximillián
Nintendo
Zsáklin
Kendra
Eufrozina
Szidónia
Kitty
Mira
Kíra
Maja
Ajándék(egy ajándék lehetsz a szüleidnek)
6. faktor: ami ellen nem kell használni napbarnítót, ami alapból barna:
Márlonbrándó
Kevinkosztner
Seherezádé
Dzsesszika
Brendon
Rafael
Titanilla
7. faktor: a győztes faktor:
Nóra(most két kommentelő stílusával hozzátett, hogy mégjobban ne kedveljem ezt a nevet.:) )
Töhötöm
Tekla
Málna
Ribizli
Huba
Ubul
Vilhelmina
Jácint
Emerencia
Leokádia
Nos kedves kommentelők, ha végigolvastátok monológomat szavzzatok! a 7. faktorból szavazhattok egyre névre ami majd kiérdemli a legrosszabb keresztnév címet... és a többi faktorból tehát a másik 6 faktorból egyetlen egy nevet választhattok ki.( Ez a név a közönségdíjat kapja) Az a név nyer, ami a legtöbb szavazatot kapja..
Nem akarunk senkit megsérteni, ha neve bekerült valamelyik faktorba. Hiszen nem tehetünk róla hogy drága szüleink milyen névvel illettek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!