Milyen keresztnevek illenek a Bíró vezetéknévhez?
Fiú,és lány neveket is írhattok.
Mi a Bíró Réka,és Bíró Tímea névre gondoltunk lány esetében.
Nekem a Bíró Levente is tetszene,de mivel párom legjobb barátját is így hívják (Levi) ez ugrott.Egyetlen kérésem lenne hogy nem túl cifra neveket írjatok:)
Köszi.
Fanni, Dávid, Dániel.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Bíró Barbara,ez ugrott be elsőnek,amikor a kérdésedben a "Bíró" vezetéknevet elolvastam. Bíró Barbi,így becézve is nagyon jól hangzik.
Fiú esetében,a Barnabás is tetszik nekem hozzá.
Levente nagyon szép, engem nem érdekelne, hogy a férjem barátját úgy hívják.
Tímea az is tetszik a Réka nem mert két dolog jut eszembe, az egyik osztálytársamat anno Rékának hívták és mindenki Répának csúfolta, a másik a FitneszRéka, nem csípem így a nevet vele azonosítom.
Tetszik a Gergely, komoly név, de lehet Gergőzni is, Gábor, Péter, Lia, Enikő
Bíró Ica....:D csak viccelek
Bíró Lara,Kriszta,Bea,Bernadett
ha fiú akkor Biró Dávid,Dominik,Zsombor
Két Bíró Tímeát is ismerek, és szerintem ez jól passzol a Bíró vezetéknévhez. Legalábbis rajtad kívül még ketten biztos így gondolták :-) A Réka név szép, de a Bíróban is ott az r, meg a Rékában is, így kicsit furán hangzik.
Fiúnévre sajnos nincs ötletem, még szerencse, hogy kislányunk lett, mert nem volt semmi ötletem.
Bíró Tamás, Bíró Krisztián, Bíró Gábor, (a Bíró Leventénél nem tudok jobbat, sztem pont jó lenne, ha a legjobb barátot megtisztelnétek ezzel...szerintem:))
Bíró Zoltán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!