Melyek azok a keresztnevek, amiktől kiráz a hideg?
A Dzsenifer,Kevin és társait leszámítva,amitől szélütést kapok az a Henrietta! De az Orsolya,Réka,Kendra,Zoé Vanda nevek sem a szívem csücskei.
Fiú nevek közül nincs amelyik nagyon unszimpatikus lenne,kivéve a szappanopera nevek.:)))
Vivien. Nagyon utálom, és nagyon gyakori sajnos.
21/L
Tegnap láttam egy nőnek a profilját, szerencsétlent Szidóniának hívják. Nekem nem tetszenek még a "nagymagyar" nevek, mint a Vajk, Magor stb.
Amitől viszont a legjobban kiráz a hideg az a Zsombor név. Egyszer egy szülészeti naplóból kellett adatokat gyűjtenem statisztikához és minden 10 gyerekből 1 Zsombor volt abban az évben. Ez nem vicc. A napló oldalain tízesével fértek el az újszülöttek adatai és tényleg minden oldalon volt egy belőle.
Eszter és Zsóka, pedig Eszter a 2. nevem, le is tagadom ahol lehet:)
Fiú nevek közül meg az Edgár és az Egon.
Na köszi a lepontozást! Ennek mi értelme? Az én nevemet egyből az elején undorítónak titulálták, mégsem pontozom le.
Amúgy még az Emerencia is gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!