Szaudi nők helyzete nem háborit fel?
tudod, az ország, ahol a nöket ütik vágják, nincsen személyazonosságuk, az apák megölik a lányaikat, ha azok szégyent hoznak a családra (pl ránéznek egy férfira, aki nem a férjük), stbstb
a vicc az egészben, hogy a nők a világban ettöl függetlenül képesek megházasodni arab férfiakkal...miért nem rohannak sikitva már attól is, ha valaki arab? Miért nem elöitéletesek? Valahol mondjuk nem sajnálom, hogy valahol igy bánnak a nökkel, mert láthatjátok, hogy mekkora feminizmus nőtt ki a nyugati világban, pedig a nők nagyon összevissza cselekednek, mintha nem lenne agyuk.
ezzel szemben 15-17 éves lányoknak van több fiuval is sexuális kapcsoltuk...ők miért érettebbek mint én?
jaaaa, mert ők jol néznek ki én meg nem? És emiatt ők felületes kapcsolataikban (amiket nagyon is elmélyültnek látnak a saját kis világukban) dugnak napi rendszerességgel?
Attól hogy "kavarsz" nőkkel,és legalább harminccal smároltál is, még messze nem kapcsolatépítésről szól.
Mégis miért csodálkozol ha lepattintanak?? Hiszen felületes vagy. Téged nem az emberi kapcsolat érdekel hanem a szex.. Ha csak szexelni akarsz ,akkor keres olyan nőket akiknek nem az érzelem a fontos. Pár ezresért lefekszenek veled..
álljatok már le ennek a folyamatos szajkózásával!
a 16 éves lánynak mi a fontos, ha nem az, hogy a lehetö legjobb pasival dugjon, hogy többnek érezze magát a barátnöi és a társasága elött? És neki sem az érzelem a fontos, csak hogy jobbnak érezze magát. Nekik is pont csak a sex a fontos. Könnyü itt pofázni álszentként, miközben számos embernek van felületesnek tekinthetö szexkapcsolata.
Nézd! Nem minden 16 éves pasizik és szexel..Igenis vannak olyan 16 évesek akik szerelmesek,hűségesek.
De mivel téged csak azok a 16 éves lányok érdekelnek akik szexelnek,így valószínű hogy mégis benned van a hiba. Ha az a bajod,hogy nem kellesz egyetlen könnyűvérű 16 évesnek sem, akkor
1. a külsőd nem jön be nekik
2. a viselkedésed sem jön be nekik
Vagyis egy mondatban: egyszerűen nem látnak benned semmit,hogy érdemes legyen veled akár csak 1 dugást is produkálni.
Na és én innentől kiléptem a társalgásból.Kicsit eltértünk a szaudi nők helyzetétől.
további szép napot
" 16 éves lánynak mi a fontos, ha nem az, hogy a lehetö legjobb pasival dugjon"
Szerintem itt a hiba. Egy normális 16 évesnek nem ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!