Szaudi nők helyzete nem háborit fel?
tudod, az ország, ahol a nöket ütik vágják, nincsen személyazonosságuk, az apák megölik a lányaikat, ha azok szégyent hoznak a családra (pl ránéznek egy férfira, aki nem a férjük), stbstb
a vicc az egészben, hogy a nők a világban ettöl függetlenül képesek megházasodni arab férfiakkal...miért nem rohannak sikitva már attól is, ha valaki arab? Miért nem elöitéletesek? Valahol mondjuk nem sajnálom, hogy valahol igy bánnak a nökkel, mert láthatjátok, hogy mekkora feminizmus nőtt ki a nyugati világban, pedig a nők nagyon összevissza cselekednek, mintha nem lenne agyuk.
26-os vagyok:
Tudod, amikor egy ember "elkerülni" szeretne valakit, akkor nincs érzelmi nyomás alatt, tehát a racionalitása tökéletesen, egyeduralkodóan működik. Ezek a hadmozdulataink - nőké és férfiaké - mindenkor ésszerűek (és jó, ha kultúremberekhez méltók).
Hidd el, jön majd, aki nem elkerülni akar téged, hanem a lehető legközelebb kerülni hozzád (és az élet zseniális, nagyvonalú tréfamester: hátha épp egy gyönyörű, itt tanuló arab lány lesz..De bármilyen legyen a nációja, ébressze fel benned azt az iszonyúan gyönyörű lobogást, amiről írtam:-) Lehet az élet "tréfa", de annak...a fele se az).
Kívánom, hogy mihamarabb megismerhesd - a boldog oldaláról. Arról ismered fel elsősorban, hogy mikor legkevésbé várod - akkor lecsap.:-)
23-as vagyok:
ne csináld már, kedves Kérdező! A férfiak pont ugyanannyi, vagy még több nőt tesznek tönkre, mint ahányat a nők. Az emberek, általában, előszeretettel "tönkreteszik" egymást: hiányzik a kommunikáció, a másik ismerete, tisztelete, megértése..mindkét nemnek megvannak a maga felelősségei (a nyugati kultúrkörről beszélek.)
A 23-as válaszoló nagyon okos dolgokat mond,és tökéletesen igaza van.
Kedves kérdező.
Neked nem az arab kultúrával,és nem is a nőkkel van bajod. Te csak sértve érzed magad,mert vagy egy bizonyos nő megbántott, vagy éppenséggel ahogy írod elkerülnek téged,és kilátástalannak érzed a helyzetedet.
Ha így van akkor nem a nőket kell szidni,mert ahogy a 23-as is írta ahány nő annyiféle van.. A férfiak sem különbek..Sok sírástól vizes párnák vannak a világon, sok nő lett már öngyilkos egy férfi miatt, sok nőt bántottak aláztak meg..De mégsem mondom,hogy minden férfi a farkában hordja az eszét,mert tudom nem így van.
Nálad egy gond van. Annyira nyalogatod a sebeidet,annyira sértve érzed magad, hogy az eszedbe sem jut, hogy talán neked is nyitottabbnak kéne lenned embertársaid iránt. Talán neked is nem ártana ha személyesen ismerkednél, beszélgetnél másokkal. Így alakulnak ki a barátságok, szerelmek..
40/N
a csajozásból áll ki az életem honapok óta.
rengeteg növel ismerkedtem, kavartam. Csokoloztam vagy 30 növel alsó hangon. Közel kerültem hozzájuk fizikálisan. Nyitott vagyok tehát. De ez még messze van attól, hogy az embernek sexuális élete is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!