Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legcikidebb helyzete?
Figyelt kérdés
bármilyen ciki helyzet2010. júl. 31. 22:47
1/11 anonim válasza:
Három évig reménykedtem hogy majd egyszer le fog szopni a barátnőm.
2/11 anonim válasza:
szerintem le fog,csak majd a másik
4/11 anonim válasza:
cikid? az milyen?
ha tudnám akkor válaszolnék de ííígy :S
5/11 A kérdező kommentje:
első max. b**inak néztek:P második reménykedj reménykedj csak tovább:P
2010. júl. 31. 22:59
6/11 A kérdező kommentje:
*legcikibb sorry
2010. júl. 31. 22:59
7/11 anonim válasza:
Pénteken (piacnap) felszálltam egy falujáró buszra... leültem... a busz tömve volt (mert miért is ne???)... olyan büdös öreganyószag volt, hogy rám jött a hányinger és lehánytam az ülésem mellett álldogáló fiú cipőjét... aztán lányos zavaromban (mivel LÁNY vagyok), elkezdtem törölgetni zsepivel a cipőjét... és ő fiús zavarában azt mondta, hogy "semmi gond, majd otthon kimosom" :D
8/11 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:05
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez kellett a reggeli kávém mellé!
9/11 anonim válasza:
Anyám rajtakapott faszverés közbe :DD
10/11 A kérdező kommentje:
alakul:D
2010. aug. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!