Tinik, ti mit gondoltok arról, hogy heti 5 testnevelés órát akarnak (fognak) bevezetni?
szerintem alapból nem lenne rossz ötlet, mert egészséges és jó pl röpizni az osztálytársakkal. de én most megyek 9.be és így rengeteg órám lesz.:S az is igaz, hogy sok az elhízott fiatal. de aki szeretne sportolni, az úgy is elintézi magának, aki meg nem akar, annak meg kész szenvedés bentmaradni/korábban kelni miatta. és elvileg 1et el lehet "lógni" ha valaki igazolt versenyző ... és gondolom elsőnek vagy utolsónak rakják, én pedig nem sporolok.:/
azért néha a mi fejünkkel is gondolkodhatnának, amikor ezeket a törvényeket hozzák. ha nem megy más tantárgy(ak) rovására, "remek" lesz napi 7 órát bent ülni a suliban ...
szülők (/felnőttek) és kamaszok, szerintetek?
Én sem szerettem a tesóórát sosem.Bár nekünk jó volt mert általános harmadik osztályba bejött a néptánc.Azt már nagyon szerettük és lett tánccsoport is a suliba.Arra emlékszem,hogy 7-8 osztályba nekünk a táncosoknak nem volt kötelező a tesóra.Tesiórán kosaraztunk vagy épp szellemet idéztünk az öltözőbe:D...elszórakoztuk az összes tesiórát.Viszont egy héten kétszer délután 2 óra kemény táncfoglalkozás volt,és majdnem minden hétvégén fellépés meg versenyek...stb.
Szakközépbe már nagyon utáltam a tesiórát pont ezért mert reggel volt nulladik órába általában.És ahogy már egy válaszoló írta utána nagyon rossz volt végigülni még 6-7 órát izzadtan fáradtan kimerülten.Nem tartom jó ötletnek egyáltalán ezt a kori tesiórát.Nekünk szerencsére hetente csak 3 tesióra volt amiből kettő nulladik órába volt, egy pedig utolsó órába.Ez utóbbit azért jobban szerettük.
Nekünk mindig 0. órában volt/van tesink, és 7. óra után faktok jönnek sorra, minden nap valami más, néhány napon többféle is(és ezen kívül még versenysportolok is, de ez most nem tartozik szervesen a kérdéshez). Egy napom sincs, amikor ne reggel 7-től du sokáig lenék iskolában.... Hogy mit gondolok a plusztesikről? Nekem nem oszt-nem szoroz semmit. Ha kapok felmentést akkor pláne, márpedig elvileg kapok. Ha meg nem kapnék, akkor meg kibírnám - sírásrívás nélkül. Jobb, mintha ugyenennyi idővel többet kén foglalkoznom pl magaszintű matekkal, mert az meg nekem lenne szenvedés a köbön (hogy stílszerű legyek)
Elhiszem, hogy vannak eredendően tunyák, meg akiknek alapfilozófiájuk, hogy soha semmi se jó, nekik mindenképp sz*r lesz a plusztesi miatt - de hát enélkül is találnának sírnivalót maguknak. Nyekergés helyett másra is lehetne fordítani ugyanennyi energiát, és meglepődnének, mennyivel előrébb juthatnának...!
16/L
Utálom a tesit... Nem azért mert lusta vagyok (sportolok) hanem mert csak futunk és tornázunk (én meg inkább a labdás játékokban vagyok jó- kosár). Szóval nagyon-nagyon-nagyon nem örülnék.
Sok a duci fiatal? Hát a mi tesinken csak megutálják a sportot. :( (Szerencse, hogy már 7 éves korom óta kosarazom és ezért már nem fogom megutálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!