Ti nem veszitek zokon, ha valaki beleegyezésetek nélkül kiadja az e-mailcímeteket?
Nemcsak te.Ez szerintem bunkóság.Legközelebb te is add meg az ő email címüket.
Nekem egyik ismerősöm a telefonszámomat adta meg egy gyakornok ismerősének,aki pénzügyi dolgokkal foglalkozott.Szólt is nekem UTÁNA.Aztán felhívott ez a csaj.Azt akarta,hogy adjam meg neki az adataimat és majd ő rendbe teszi a pénzügyeimet.Elmondtam neki,hogy kösz,nem,mert nappalin tanulok,nincs semmi extra pénzügyem és nem akarok ezzel a dologgal vesződni.Hát,ő az az ember,akinél semmire nem megyek normális,emberi beszéddel.Elkezdett velem erőszakoskodni,még fel is emelte a hangját.Egy ideig tűrtem,próbáltam normálisan elmondani,hogy kösz,de akkor sem kérek a szolgáltatásodból,mert van épp elég problémám,nem akarok egy ilyen faßság után rohangálni más kénye kedve miatt.De nem értette meg 10 perc (!) után sem.Akkor rácsaptam.De nem adta fel,hívogatott.Felhívott 3X,utána elegem lett és kikapcsoltam a telefonom.Ebből sokat tanultam,legközelebb hogyha bárki megadja egy ilyen idióta pszichopatának a számom,el fogom küldeni mindkettőt a búsba már az első másodpercben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!