Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti nem veszitek zokon, ha...

Ti nem veszitek zokon, ha valaki beleegyezésetek nélkül kiadja az e-mailcímeteket?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy az ismerőseim mindenféle "sok pénzt kevés munkával" meg "fantasztikus munkaajánlatokkal" foglalkozó üzletkötőknek adják ki az e-mailcímemet, ráadásul a megkérdezésem nélkül.Csak én vagyok erre érzékeny?

2012. máj. 31. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

izé...nekem egy barátom se adta ki soha az emailcímem senkinek.

igaz nekem értelmes barátaim vannak.

2012. máj. 31. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe megfelelő szó, amivel illetném az ilyen embereket. Ezt kérés nélkül is tudnia kéne bárkinek, hogy telefonszámot , e-mail címet nem adunk ki kérdezés nélkül.
2012. máj. 31. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:

sajnos kéretlenül is lenyúlják innen-onnan. Már nagyon sokféle módon hozzá lehet jutni a személyes adatokhoz.

A kérdésre válaszolva: Ha mindenféle ügynököknek adnák ki, én is fel lennék háborodva. De ha valaki fontos ügyben kéri, vagy jó ismerősnek kell, akkor akár kérés nélkül is megadhatják, nem haragszom.

2012. máj. 31. 14:57
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az exem valami kamu "pénzügyi tanácsadónak" adta meg a telefonszámomat, amikor nem volt munkám sem meg pénzem sem. Nagyon rosszul esett, írtam is neki, hogy ilyet többet ne csináljon. Persze jött a gyökér szöveggel, hogy jaj én jutottam az eszébe.

Szerintem elég gusztustalan dolog, ez nem segítség.

2012. máj. 31. 15:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Ez tényleg disznóság a részéről
2012. máj. 31. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem zavar,mert napi 100 spam jön egyébként is,az a 3 már elfér a kukában a többi mellett olvasatlanul.
2012. máj. 31. 15:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy adathalászat révén jutnak az adataidhoz, és nem is az ismerőseid vannak a dolog mögött?
2012. máj. 31. 15:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert rákérdeztem, meg volt olyan, hogy a levélben leírták, hogy honnan ismerik az ismerősöm és elég egyértelmű volt, hogy tényleg ismerik egymást... de ezektől a "van az Ön számára egy fantasztikus ajánlatom" című levelektől tényleg felmegy bennem a pumpa... és még kérik a szkájpcímem, hogy majd ott megbeszéljük. Nem adom ki.
2012. máj. 31. 15:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal szóvá tenném az illetőnek. Szerencsére nekem is értelmes barátaim vannak. És kiadnám neki feladatnak, hogy töröltessen a nyilvántartásukból.
2012. máj. 31. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne is. Akkor ezeknek az ismerősöknek csinálj egy másik email-címet. Elég gáz.:/
2012. máj. 31. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!