Ti nem veszitek zokon, ha valaki beleegyezésetek nélkül kiadja az e-mailcímeteket?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy az ismerőseim mindenféle "sok pénzt kevés munkával" meg "fantasztikus munkaajánlatokkal" foglalkozó üzletkötőknek adják ki az e-mailcímemet, ráadásul a megkérdezésem nélkül.Csak én vagyok erre érzékeny?2012. máj. 31. 14:36
11/21 anonim válasza:
izé...nekem egy barátom se adta ki soha az emailcímem senkinek.
igaz nekem értelmes barátaim vannak.
12/21 anonim válasza:
Nem jut eszembe megfelelő szó, amivel illetném az ilyen embereket. Ezt kérés nélkül is tudnia kéne bárkinek, hogy telefonszámot , e-mail címet nem adunk ki kérdezés nélkül.
13/21 anonim válasza:
sajnos kéretlenül is lenyúlják innen-onnan. Már nagyon sokféle módon hozzá lehet jutni a személyes adatokhoz.
A kérdésre válaszolva: Ha mindenféle ügynököknek adnák ki, én is fel lennék háborodva. De ha valaki fontos ügyben kéri, vagy jó ismerősnek kell, akkor akár kérés nélkül is megadhatják, nem haragszom.
14/21 anonim válasza:
Nekem az exem valami kamu "pénzügyi tanácsadónak" adta meg a telefonszámomat, amikor nem volt munkám sem meg pénzem sem. Nagyon rosszul esett, írtam is neki, hogy ilyet többet ne csináljon. Persze jött a gyökér szöveggel, hogy jaj én jutottam az eszébe.
Szerintem elég gusztustalan dolog, ez nem segítség.
15/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Ez tényleg disznóság a részéről
2012. máj. 31. 15:02
16/21 anonim válasza:
Nem zavar,mert napi 100 spam jön egyébként is,az a 3 már elfér a kukában a többi mellett olvasatlanul.
17/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy adathalászat révén jutnak az adataidhoz, és nem is az ismerőseid vannak a dolog mögött?
18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert rákérdeztem, meg volt olyan, hogy a levélben leírták, hogy honnan ismerik az ismerősöm és elég egyértelmű volt, hogy tényleg ismerik egymást... de ezektől a "van az Ön számára egy fantasztikus ajánlatom" című levelektől tényleg felmegy bennem a pumpa... és még kérik a szkájpcímem, hogy majd ott megbeszéljük. Nem adom ki.
2012. máj. 31. 15:08
19/21 anonim válasza:
Én azonnal szóvá tenném az illetőnek. Szerencsére nekem is értelmes barátaim vannak. És kiadnám neki feladatnak, hogy töröltessen a nyilvántartásukból.
20/21 anonim válasza:
Ne is. Akkor ezeknek az ismerősöknek csinálj egy másik email-címet. Elég gáz.:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!