Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csúnya dolog elvenni más álmait?

Csúnya dolog elvenni más álmait?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:14
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Ment a PM.
2012. máj. 21. 18:35
 42/52 anonim ***** válasza:

Csúnya dolog, ha olyat bántasz, aki neked nem ártott. Megteheted, de jobb nem lesz neked tőle. Max ideiglenesen és hamar múlik az érzés, aztán újabb alkalom kell, amikor belerúghatsz valakibe, majd megint újabb és megint újabb.

Ha bosszút akarsz állni a téged ért sérelmekért, azt azokon tedd, akik bántottak. Bár az igazság az, hogy bizonyos idő távlatából már jelentőségét veszti a bosszú.

Én nem szeretném, hogy valaha is közöm legyen hozzád, ha heccből szórakozol komoly dolgokkal. Ez gyerekes, éretlen viselkedés. Senki nem fog tisztelni érte és csak még több szart kapsz majd cserébe azoktól, akik megtudják, vagy érzik ezt rajtad.

Én nem szemétkednék így. De a döntés a te kezedben van. Végül is azt teszel, amit akarsz.

2012. máj. 21. 18:49
 43/52 anonim ***** válasza:
:) :) Kezdem azt hinni, hogy kamu a kérdés, és szórakozol velünk.
2012. máj. 21. 18:52
 44/52 A kérdező kommentje:

#44 És amikor velem szórakoznak?

Csak én lehetek az áldozat?

2012. máj. 21. 18:57
 45/52 anonim ***** válasza:
Válaszolj a levelemre, és segítek megtalálni a megoldást. :)
2012. máj. 21. 18:58
 46/52 anonim ***** válasza:

Csak egy pillanatra képzeld magad annak az embernek a helyébe, akivel ki szeretnél szúrni. Ő tehet róla, hogy neked perpillanat nem áll jól a szénád? Te örülnél, ha egy vadidegen a saját kárát rajtad töltené ki?

A karma nem egy nyerőgép, amibe ha bedobsz pénzt, még többet kapsz. Az emberrel általában akkor történnek jó dolgok, amikor a legkevésbé számít rá.

Mindannyian vagyunk mély pontot, de szerintem te még nem lehetsz annyira mélyen, ha internetezel és itt hergeled az idegeket. Hidd el, lesz még rosszabb is! Csak gyúrj még rá egy kicsit. Sajnálom az ilyen savanyú, életunt embereket, mint te. Tiszta szívemből sajnálom. Ahhoz már durván le kell alacsonyodni, hogy ártatlan embereket bánts.

2012. máj. 21. 19:27
 47/52 anonim ***** válasza:
Végül írt 1 mailt az anyukának és felvette. Jó úton halad. :)
2012. máj. 21. 19:32
 48/52 anonim válasza:

kérdező! ismered egyáltalán te azt az anyukát? vagy csak kiszemelted hogy most épp vele cs.eszel ki?

Ahhoz hogy jó dolgok történjenek veled neked is tenned kell, az nem úgy megy hogy szétteszed a kezed h veled nem történik jó. Tegyél érte hogy jó történjen veled, de elég ha felismered a jó dolgokat, van 2 állásod ez jó dolog, mitől vagy ilyen besavanyodott?

2012. máj. 21. 20:08
 49/52 anonim ***** válasza:
"majd, amikor teveled történnek jó dolgok?!" Csak, mert neked szar, legyen az mindenki másnak, aki nem ártott neked? Hogy van bőr a képeden reggelente tükörbe nézni, egyáltalán felemelt fejjel járni?! Az az anyuka is jókedvéből jelentkezett arra a képzésre szerinted? A helyedben jó mélyre ásnám el magam a föld alá, mert mélyebbre egyszerűen nem süllyedhetsz...
2012. máj. 21. 20:29
 50/52 Zsizsik666 ***** válasza:

Igen csúnya dolog olyan embernek ártani heccből, aki neked nem ártott! Számomra ennél undorítóbb a világon nincs. Kösz szépen. Most szégyenlem magam, hogy az emberiséghez tartozok. Így szeretnéd kiélni magad, ugye? Azért, mert gyenge voltál, valaki mindig bántott szóarakozásból? Én azt mondom erre, nem vagy egyedül. Engem is bántottak ok nélkül sokszor, de nem vagyok annyira szadista, hogy ugyanezt tegyem a nálam gyengébbekkel. Ez nagyon nagy gyávaság, így nem fogod magad jobban érezni, ha elveszed más álmait. Összeszedném a bátorságom, és inkább azoknak ártanék, akik megérdemlik, ha már mindenképpen le kell vezetned a feszültséget!

Nem akarsz jót tenni? Ez rendben! De hagyd az ártatlan embereket. Ha jóság nem megy...

Élj gonoszul, de tisztán!

2012. máj. 21. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!