Csúnya dolog elvenni más álmait?
mást is ért már csalódás, nem csak téged kérdező! ezeket meg kell tanulni kezelni, és továbbmenni, a kudarc az élet velejárója szükséges rossz, a rossz és a jó élményeid formálnak olyanná amilyen vagy.
Akik képzésre jelentkeznek ahogy fentebb írták megélhetési okokból, fejlődési okokból teszik, ez kb olyan mintha belerugnál abba mint aki a földön fekszik már. Ha veled is hasonlót tettek miért teszed te is ezt másokkal? Ha jobb vagy akkor mutasd meg, mert olyan véleménye lesz az embereknek mint a többi válaszadónak és teljessen jogos.
Ne csodálkozz h roszatt gondolnak az emberek rólad, hiszen szándékossan ok nélkül rosszat akarsz másnak, szerinted ez csúnya dolog?
"Ha majd érnek jó dolgok akkor én is emberséges leszek."
Már ne haragudj de ez az anyuka mit ártott neked? Nem gondolod, hogy elég szánalmas dolog olyanokon leverni a keserűségedet, akik nem csináltak neked rosszat? Amikor bántottak miért nem védted meg magad, miért nem szóltál vissza csak úgy a lelki békéd kedvéért? Én is utálom a világot ha tudnád mennyit szívtam az életben, mások már rég felkötötték volna magukat. Én ott akkor lerendeztem helyben és nem bántok olyanokat, akik nekem sem ártottak. Inkább keresem az olyanok társaságát, akik jók.
Mellesleg egy döntést után lehet fellebbezni és akkor magyarázkodhatsz. Anyuka elmehet egy másik intézménybe tanulni, a tiétek meg szépen lassan lecsúszik az ilyen mentalitás miatt. Ne feledd, az ott tanulók pénzéből kapod a fizetésed. Ha az nem lesz akkor mehetsz te is kilincselni és egyszer csak találkozni fogsz önmagaddal. De akkor nem lesz jogod panaszkodni. Sajnállak. Inkább keress örömöt, társakat, elfoglaltságot ha ez nem megy kezeltesd magad.
Szar a világ az emberek miatt? Most pont azok társaságát erősíted, akikre fújsz. Így tényleg nem jön el az az idő, amikor a jóindulat lesz döntő többségben. Ezzel a mentalitással egy fikarcnyi pozitív dolgot sem fogsz bevonni az életedbe, az ilyeneknek már a kisugárzásuk is negatív és taszító, ne csodálkozz, ha mások se közelednek hozzád másképpen.
Szerintem fals kérdés, csak húzni akarja az agyunkat.
Tudod, én hiszek a karmában.
"Ne feledd, az ott tanulók pénzéből kapod a fizetésed."
Nem csak az az egy állásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!