Csúnya dolog elvenni más álmait?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:14
2/52 anonim válasza:
Senki álmát nem lehet elvenni. Ha akar valamit valósítsa meg. Mondjuk elég bugyuta a kérdés. Ha mondjuk egy könyvről van szó amit ő ír és megmutat neked, akkor igen, csúnya dolog elvenni tőle az ötletet és plagizálni.
3/52 A kérdező kommentje:
A kiegészítés lemaradt, bocsi.
Szóval lehetőségem lenne elutasítani egy anyuka jelentkezését egy felnőttképzésre.
2012. máj. 21. 17:18
4/52 anonim válasza:
De miért tennéd? Van rá indokod is, vagy csak heccből? Mert akkor a csúnya nem is kifejezés.
5/52 A kérdező kommentje:
Csak "heccből".
2012. máj. 21. 17:21
6/52 anonim válasza:
Az első vagyok!
Na pontosan az ilyen emberek miatt tart ott ez az ország, ahol !!!
A gyűlölködés , rosszindulatúság, mint sem az összetartás, emberségesség!
Sajnálom, hogy ilyen sokan vagytok!
7/52 anonim válasza:
Heccből minek bántani másokat? Hogy fordul meg ilyen a fejedben??? Nem az utolsó pár cipőt nyúlod le előle te szerencsétlen. Az ember felnőttképzésre nem az álmai miatt jelentkezik, hanem fejlődés és későbbi megélhetés céljából. Erre nem gondolsz te ostoba?
8/52 A kérdező kommentje:
Ha majd érnek jó dolgok akkor én is emberséges leszek.
2012. máj. 21. 17:25
9/52 anonim válasza:
Nem az álmait vennéd el, hanem a lehetőségeit. Heccből ez kifejezetten mocskos húzás. Biztosan ismered azt a mondást, hogy "azt tedd mással, amit magadnak is kívánsz"
10/52 anonim válasza:
De mire jó ez a hecc? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!