Van olyan "lenyegtelen" dolog amit a babad megtalalt es egyszeruen nem lehet elvenni tolle?
Gondoltam leirom, mert nagyon aranyos: az en draga kisfiam kezebe akadt par napja a centis. Merni probaltam a talpat a cipovasarlashoz amikor megragadta a centist es azota a centis velunk jon barhova megyunk (enni, tisztabateveshez, es ugy csorom el az agyabol miutan elaludt mert felek, hogy ratekeredik, sertalashoz). Furdesnel sem lehet tolle elvenni. :)Csak egyszeruen ul es jatszik a centissel, huzza magautan, gagyog neki, dobalja sikitozik... En ilyen aranyosat meg nem is lattam. Baratnom kislanyanak a muanyag citromfacsaro jott be, aztan elhagytak veletelnul a jatszoteren. Vettek ujat de az mar nem volt a regi es nem kellett. :) Egy masik ismerosomnek a kislanyanak a kiurult cukorkas zacsko. Persze a zacsiba semmit nem lehetett betenni csak uresen hordozta ide-oda meg vasarolni is. :)
Kisfiam 13 honapos
Szia!
Nálunk a hósklopfoló volt a kedvenc egy jó darabig!Úgy kellett kölcsön kérnem (eleinte sírt is) ha használni akartam! :)
15 hós!
Ez kb 2 hete múlt el de karácsony előtt kezdődött!
Most minden flakonnak a kupakját kéri el!Legjobban a rózsaszín tetszik neki (azt gyűjti) de egy kicsit a többi is kell! :)
-kiürült vitaminos doboz
-dm-es nejlonzacskó (pakol bele mindenféléket)
-cipőfűző
Centi nálunk is nagy sztár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!