Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nincs kedvem bemenni dolgozni!...

Nincs kedvem bemenni dolgozni! Mivel hozhatnám meg? Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

Épp melóban vagytok? Vagy otthon?

9re kell bemenjek, de semmi kedvem:(

2012. máj. 16. 07:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sem volt semmi hangulatom. Házvezetőnő vagyok, a saját lakásom úszik, mert este érek haza, hulla fáradtan.

Azzal hoztam meg a kedvem, hogy végiggondoltam, mekkora szükségem van a pénzre.

A számlák nem fizetik ki magukat :(

2012. máj. 16. 07:57
 12/24 A kérdező kommentje:

Ebből se sokmidnent fizetek ki... Kiszámoltam most, forintra átszámolva 41 ezer a fizetésem(8 óra). Eddig 80 ezer forint körül volt, ami szintén kevés. Páromnak is ugyanúgy levonták, igaz, neki valamennyivel több de nem sokkal. És nyakunkon az esküvő.

Nem csoda, azt hiszem, hogy elment a kedvem, főleg, hogy nem is könnyű, üldögélős munkám van. Nagy felelőség, stresszes, fizikailag is pszihikailag is fárasztó.

2012. máj. 16. 08:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, nem csodálom, hogy nincs kedved. De ha otthon vagy és még ennyi sincs, depis leszel.
2012. máj. 16. 08:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Gondolj a téli fűtés-számlára. Örülj, ha jó az idő, a dél-alföldön borult, csak meg kell piszkálni és esik is. Ez a 3. nap, ami így indul, az ember még kenyérért sem tud úgy lemenni, hogy ne vigye az esernyőt.

Menj a napra, ha süt, és menj dolgozni, amíg van hol!!!

2012. máj. 16. 08:10
 15/24 anonim ***** válasza:
46%
Vállalj otthoni munkát!:)
2012. máj. 16. 08:28
 16/24 anonim ***** válasza:
45%
Gondolj arra, hogy ki fognak rúgni, nem lesz pénzed, nem tudod fizetni a hiteleidet, éhen hal a családod, meg te is, és csöves leszel!
2012. máj. 16. 08:36
 17/24 anonim ***** válasza:
29%
Mit gondolsz itt Magyarországon kolbászból fonják a sövényt? Ne számold át a román fizetésedet forintra, mert annak nincs semmi értelme. Ennyit már tudhatnál!
2012. máj. 16. 08:38
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj annak hogy még van hová menned dolgozni. A bátyám munkanélküli és sehová nem veszik fel pedig van 3 szakmája, 2 nyelvismerete, mégsem hívták eddig vissza sehova pedig itt ahol lakok azért még van munkalehetőség MÉG.

Én ma pihenős vagyok van másod állásom de az csak alkalmi oda csak akkor megyek ha hívnak hogy kell ember. Szerintem bírd ki a melót annyira rossz nem lehet, bár sajnálom hogy csökkentették a fizetést de a semminél még mindig több.

2012. máj. 16. 08:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Sokszor nekem sincs, pedig muszáj. Annyi van, hogy nálunk elég rugalmasan kezelik a munkaidőt, úgyhogy ilyenkor van hogy fogom magam és nem kelek fel, hanem csak pár órával később, az segíteni szokott. Csak akkor meg elmegy az egész nap, mert ha délre megyek be, nyolcig benn ülök.
2012. máj. 16. 08:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát 8 órában 40 ezret keresni nem valami nagy motíváció. Azért mindennek van határa. Szerintem keress más munkahelyet,ahol vagy többet tudsz keresni,vagy kevesebb munkaidőben tudod ezt megkeresni.

Tudom innen könnyű beszélni,de hidd el néha nem is gondolja az ember,hogy miért nem váltott hamarabb, mert jobbat is tudott volna találni.

Én értem,hogy kevés a munka,de azért egy szint alá ne menjünk, ha lehet.

2012. máj. 16. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!