Nincs kedvem bemenni dolgozni! Mivel hozhatnám meg? Ti mit csináltok?
Épp melóban vagytok? Vagy otthon?
9re kell bemenjek, de semmi kedvem:(
Nekem sem volt semmi hangulatom. Házvezetőnő vagyok, a saját lakásom úszik, mert este érek haza, hulla fáradtan.
Azzal hoztam meg a kedvem, hogy végiggondoltam, mekkora szükségem van a pénzre.
A számlák nem fizetik ki magukat :(
Ebből se sokmidnent fizetek ki... Kiszámoltam most, forintra átszámolva 41 ezer a fizetésem(8 óra). Eddig 80 ezer forint körül volt, ami szintén kevés. Páromnak is ugyanúgy levonták, igaz, neki valamennyivel több de nem sokkal. És nyakunkon az esküvő.
Nem csoda, azt hiszem, hogy elment a kedvem, főleg, hogy nem is könnyű, üldögélős munkám van. Nagy felelőség, stresszes, fizikailag is pszihikailag is fárasztó.
Gondolj a téli fűtés-számlára. Örülj, ha jó az idő, a dél-alföldön borult, csak meg kell piszkálni és esik is. Ez a 3. nap, ami így indul, az ember még kenyérért sem tud úgy lemenni, hogy ne vigye az esernyőt.
Menj a napra, ha süt, és menj dolgozni, amíg van hol!!!
Szerintem örülj annak hogy még van hová menned dolgozni. A bátyám munkanélküli és sehová nem veszik fel pedig van 3 szakmája, 2 nyelvismerete, mégsem hívták eddig vissza sehova pedig itt ahol lakok azért még van munkalehetőség MÉG.
Én ma pihenős vagyok van másod állásom de az csak alkalmi oda csak akkor megyek ha hívnak hogy kell ember. Szerintem bírd ki a melót annyira rossz nem lehet, bár sajnálom hogy csökkentették a fizetést de a semminél még mindig több.
Hát 8 órában 40 ezret keresni nem valami nagy motíváció. Azért mindennek van határa. Szerintem keress más munkahelyet,ahol vagy többet tudsz keresni,vagy kevesebb munkaidőben tudod ezt megkeresni.
Tudom innen könnyű beszélni,de hidd el néha nem is gondolja az ember,hogy miért nem váltott hamarabb, mert jobbat is tudott volna találni.
Én értem,hogy kevés a munka,de azért egy szint alá ne menjünk, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!