Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nincs kedvem bemenni dolgozni!...

Nincs kedvem bemenni dolgozni! Mivel hozhatnám meg? Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

Épp melóban vagytok? Vagy otthon?

9re kell bemenjek, de semmi kedvem:(

2012. máj. 16. 07:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Kecske se menne a vásárra, ha nem lenne muszáj, ami nagy úr. Gondold meg helyedbe lenne 30 jelentkező is. Jobban tennéd, ha örülnél annak, hogy van munkád. Rázd meg magad, tussoljál, és indulj vidáman dolgozni. Irgum burgum
2012. máj. 16. 07:46
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a jóidő sok emberből khozza ezt.Páromnak sincs soha kedve menni,de ha muszáj hát az. Én itthon vagyok,most fogok kávézni. Ma megyek a rendőrségre. Behivtak idézés...Egyébként a lányunkkal 2éves vagyok gyesen. Szerintem ha ilyen "későn" kell menned,akkor menj el futni vagy uszni 6-7között:)Kis szauna,vagy kondi. S utána egy zuhi,hajszáritás ha kell és frissen mehetsz melóba. Neked relatív könynű,mert a párom 5kor kel,s 6ra megy be. De ma ő is elaludt:( 26l
2012. máj. 16. 07:49
 3/24 anonim ***** válasza:
Gondolj a villanyszámlára, meg a hasadra.
2012. máj. 16. 07:49
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Ne menj! Szólj, hogy hol dolgozol, hogy a helyedbe léphessek!
2012. máj. 16. 07:50
 5/24 anonim ***** válasza:

Nekem is 9-re kell bemenni és most az adja meg a löketet, h 3 órát leszek bent, utána meg 2 hét szabadság.

Egyébként igaza van az elsőnek. Sokszor én is nehezen indulok el, de mindig belegondolok, h ennél rosszabb is lehetne.

6/24 A kérdező kommentje:
Jó idő? Itt nagyon szar idő van, borús, hideg, csepereg is valami. ..
 7/24 anonim ***** válasza:
27%
Neked aztán van bőr a képeden hogy ilyet mersz kérdezni. Javaslom menj el munkanélkülinek!
2012. máj. 16. 07:52
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a helyembe akarna lépni bárki is. Ebben a hónapban majdnem felére csökkentették a fizetésünket...Ezért ment így el a kedvem, eddig nem volt bajom. Keresgélek is más után, de amíg nem találok muszáj ittmaradjak.
 9/24 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Kérdező, te is Nagy-Britanniában élsz?

10/24 A kérdező kommentje:
Nem, én Erdélyben
2012. máj. 16. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!