Szerintetek untatom azt aki az üzeneteimre mindig köszönés nélkül, röviden, tömören válaszol, semmi visszakérdezés nincs válaszában és nem is mond magától semmit?
Lássuk...
-nem köszön
-szűkszavú
-nem érdeklődik irántad
-nem ír magától
Aki így viselkedik, azt nem foglalkoztatja a másik személyisége és inkább csak megtűri. Én rákérdeznék a dologra és ha akkor is így viselkedne, hamar megszakítanám a diplomáciai kapcsolatom vele :)
Nem érdekled.
Én is így voltam egy fiúval , én regényeket írtam neki , ő meg csak fél mondatokat azt is fél óránként kaptam meg , miikor eszébe juthattam. Aztán beléptem egyik otársam facébe és megláttam hogy írta neki hogy untatom meg hogy le se szakadok róla.. hívtam mindenhova , mert nagyon tetszett..:$ Meg kértem segítsen angolt tanulni , azt mondta segít.. erre kérdeztem mikor tartjuk az órát: majd , most kerítést kell festeni , apunak kell segíteni , énekkar , anyu kórházban van! (Ami nem is volt igaz..) Szal ennyit erről..
Aki veled akar lenni megtalálja a módját!
A többi csak kifogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!