Anyukák! Hogy szoktatok elköszönni a babátoktól, amikor elmentek otthonról?
Én ált. akkor megyek el otthonról, ha alszik és igyekszem úgy hazaérni, hogy még aludjon, vagy épp ébredjen. De mielőtt elaltatom, elmondom neki, hogy megyek ide-oda, míg ő alszik, mama vigyáz rá, és nagyon sietek haza. Adok neki puszit, megvárom, míg elalszik és utána indulok.
Ha valamiért úgy alakul, hogy úgy megyek el, hogy ébren van, akkor is adok neki puszit, elmagyarázom, hogy hova megyek, és sietek nagyon haza hozzá. Puszi, ő integet, én megyek...
Már amikor készülök elmenni elmondom, hova megyek.
Amikor indulok: ügyes-okos gyerekek legyetek, sietek vissza hozzátok. ÉS adok egy-egy puszit a 2 gyerekemnek.
ügyes-okos nálunk annyit tesz, h szépen játszanak, és nem rosszalkodnak.
Adok egy cuppanóst a buksijára, mondom neki, hogy pápá. Nem sokára jövök. Általában ügyet se vet rám (5 és fél hós). De még fél percig szoktam nézni, hogy hogyan reagál. 98%-ban játszik tovább vagy apjára néz egyből.
Ha hazajövök, akkor meg néz rám, mosolyog. Odamegyek, adok puszit. Ekkor megfogja a kezem. Majd ránéz a táskámra, mintha várna valamit :))
Nálam is attól függ, épp milyen hangulatban van a drágám. Mert általában integet, amikor elmegyek. Olyankor puszi, ölelés, és indulok.
De sajnos van olyan is, hogy csak meglátja, hogy öltözök, és már üvölt torkaszakadtából. Olyankor figyelemelterelés, én pedig kisurranok gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!