Hogy köszönjek ismerősöm anyukájának?
Figyelt kérdés
A gyerekek által nagyon jóba lettem egy anyukával, rendszeresen összejárunk, szinte már baráti kapcsolatnak mondhatnám. Néha találkozom az anyukájával, de a jó napot annyira távolságtartó, a csókolom pedig elég fura, mert én is anyuka vagyok és a hölgy pedig nem idős még, olyan 60 körüli.2012. máj. 12. 13:54
1/6 anonim válasza:
A jó napot nagyon megfelelő, majd ő felajánlja, ha tegeződni akar.
2/6 anonim válasza:
32 vagyok, itt a játszóteres anyukák szintén 30-35 év körüliek, az anyukáink pedig 58-65 között vannak, én csókolomot szoktam köszönni, szerintem az kedves köszönés.
3/6 A kérdező kommentje:
Szó nincs róla, hogy tegezni szeretném, dehogy. Csak a jó napot nekem nagyon távolságtartónak tűnik.
2012. máj. 12. 14:17
4/6 A kérdező kommentje:
2. Igazad van, talán a csókolom lesz a legjobb.
2012. máj. 12. 14:18
5/6 anonim válasza:
Csókolomot szerintem csak a gyerekek és a férfiak használják, én max. nagyon idős néninek köszönnék úgy.
A "jó napot kívánok" teljesen megfelelő, szerintem.
6/6 anonim válasza:
Azért a "Jó napot" köszönést is lehet ám nem távolságtartóan, barátságosan mondani! Egy széles mosoly hozzá, esetleg egy "szép jó napot", és máris közvetlen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!