Engem miért nem hív egy ismerősöm se mióta van babám? :- (
Jópár barátnőmnek is mostanság született babája, elhiszem, hogy nekik sincs idejük, de nem értem miért mindig csak én hívom őket, ez olyan rossz:(
8 hónapos a fiam, mióta megvan sehol sem voltam, csak szüleimnél, akikkel persze nagyon jól érzem magam, meg férjemmel is, de mégis más, mikor az ember a barátnőjével beszél, főleg ha van sok közös téma.
Általában én hívom őket havonta 1-2x megkérdezem hogy vannak, de engem "csak úgy" szinte soha senki sem hív...
Sajna elmenni hozzájuk nem olyan egyszerű, mert tömegközlekedéssel messze vannak, férjem meg viszi a kocsit minden nap.
Lehet kicsit túl reagálom, és nem kéne ezzel foglalkoznom, csak olyan rossz érzés....
Veletek történt hasonló?
Ja és nekem is vigyáznom kell a telefon számlámra, de néha már olyan jól esik csak 10-20 percet is beszélni valakivel, aki hasonló élethelyzetbe van mint én.
Miért nem használtok Skype-ot? Azzal teljesen ingyen tudtok beszélni, ráadásul ha veszel hozzá egy pár ezer forintos webkamerát, még látjátok is egymást, meg tudjátok nézni egymás babáját is. Vagy amikor hívod őket, javasolj is mindjárt közös programot, vagy hívd meg őket magadhoz.
Meg próbálj új barátokat is szerezni, menj el a környéketeken meghirdetett babás programokra!
Sajnos én is ebben vagyok. Kipróbálta, hogy senkit nem hívok, 1 hónapig nem is volt forgalom a telefonomon. Annyira rosszul esik. Ráadásul én mindenkinek ott voltam ha kellett a segítség, nekem meg be kellett feküdnöm a 1,5 évesemmel a kórházba, ő nagyon beteg volt, közben 8 hónapos terhes voltam, és senki felém nem nézett. Mindenki annyira elfoglalt volt, pedig 3 hetet bennt voltunk.
Szóval nekem is nagyon rossz érzés. Pedig olyan jó lenne valakivel napi szinten tartani a kapcsolatot.
Hááát, amikor a fiam kicsi volt, én elég hisztis voltam, bevallom. Ha a barátnőim mentek valahova és hívtak engem is, akkor azon sértődtem meg, hogy nem fogják fel, hogy erre nem érek én rá, ha meg nem hívtak, akkor azon, hogy miért nem hívnak :)
Lehet, hogy azt gondolják, hogy nem érsz rá, nem akarnak zavarni, stb. Nekem is volt már olyan sokszor, hogy hívtak telefonon, csak hogy beszélgessünk, de hát pont rosszkor, és kicsit ingerült voltam, aztán győztem bocsánatot kérni később.
Köszi a válaszokat.Skype nem jó, mert egyik sem egy nagy gépezős.Már mondtam nekik egy csomószor, hogy itthon vagyok, jöjjenek, azt mondták "köszi, oké, majd megyünk":S
Aranyosak vagytok amiért írtátok, hogy írjak nyugodtan, igazából nem az a gond, hogy magányos vagyok, nincs kivel beszélgetni, hiszen anyum és húgom is itt vannak egy köpésre, sokszor járuk át hozzájuk, csak az zavar, hogy annyira jó barátaim, hogy "szia, hogy vagytok?"-ra se képesek felhívni....tudják, hogy ráérek.Mikor egészen pici volt a babám, ők meg pocakosak voltak, akkor még többször hívtam őket, hogy mizu, hogy vagytok,stb.Mindig kérdeztem, hogy segíthetek-e valamit....na mind1, egy ideig nem hívom őket, meglátom mikor jelentkeznek.Ha meg nem hívnak, akkor ez van, egyoldalú kapcsolat úgy sem tud sokáig működni.
Majd az lesz, hogy helybeliekkel összeismerkedem gondolom, mikor már járunk játszóterezni...most még nem igazán élvezi fiam, nem tud ülni, mászni.
Köszönöm még egyszer, nagyon aranyosak vagytok!Jó tudni, hogy sok kedves ember van, akik ismeretlenül is beszélgetnének velem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!