3 hónapos babám 1.5-2 óránként szopizik! Éjjel így eszik 22, 01,4,6 óra! Ismerősöm szerint már átkellene aludnia az éjszakát legalábbis nem ennyiszer kellene kelnie. Szerinte nem elég tápláló a tejem!?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 14:55
1/7 anonim válasza:
Szia!
Félig igaza lehet az ismerősödnek. Még nem kell átaludnia az éjszakát, de tényleg sokat eszik. Igaza lehet, hogy nem elég tápláló. Vagy esetleg nem szopizik egyszerre sokat. Szoktad mérni?
2/7 anonim válasza:
Nyugi,nekem fél éves volt,mire 3 azaz 3 óránként evett,addig 1, másfél óra:( De éjjel szerencsére nem,csak 2x:) Mai napig nem aludta át az éjszakát és már 13 hós..
3/7 anonim válasza:
8 hós koráig ezt csinálta a lányom is, most 1 éves és éjjel 2-3-szor kel szopcsizni...
4/7 anonim válasza:
Az enyém 9,5 hónapos, elejétől fogva 2-3-szor kelt, mióta jön a foga (4 hónapja) akár 5-ször is felkel, de 4 a minimum. Sztem nincs köze ahhoz hogy tápláló-e a tejed.
5/7 anonim válasza:
szerintem nem kéne még átaludnia az éjszakát, de ennyi szopi valóban kicsit soknak tűnik. Ennyi idősen az én babám általában 1 max két alkalommal ébredt. Próbáltad már este mindkét mellből megszoptatni, lehet, h akkor tovább bírná.
6/7 anonim válasza:
Szerintem sem lehet baj a tejeddel. Kakil, pisil rendesen? Mert akkor jó a tejed...
Inkább ő így igényli és kész. Minden baba más. Van, aki egyszer sem kel fel, van, aki 5-ször.
Azt érdemes lenne tudni, hogy eszik-e eleget, nem alszik-e be szopizás közben 5 perc után stb stb. Mert ha igen, talán túl gyorsan megéhezik. De az is lehet, hogy csak a megszokás miatt kel ilyen sokszor. Ha bírod erővel, akkor nyugi, majd javul a helyzet idővel!
7/7 anonim válasza:
3 hónaposan az én babám 2x ébredt enni és nappal 3 óránként evett de szerintem még nem gáz ha többször eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!